Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Spotkać się z nim jeśli poczułam coś do innego?

Polecane posty

Gość gość

No więc rozmawiałam przez długi czas z facetem na necie, on jakiś czas temu przyjechał do polski i mieliśmy się poznać. No ale w sumie to jakoś nie było możliwości się spotkać bo cały czas pracowałam i kontakt trochę się ograniczył/ Do tego pisząc z nim bardzo go lubiłam jednak nie czułam żadnej chemii, traktowałam go czysto koleżeńsko. Może czasami myslałam o nim w innych kategoriach, ale tak naprawde to chciałam go najpierw poznać. On natomiast był wkręcony bardzo pisał, o romantycznej kolacji winie a ja tego w ogóle nie czułam... No ale nie chciałam go skreślać pochopnie.. tylko, że w między czasie poznałam tutaj kogoś, to znaczy już jakiś czas temu go znam, ale zaprosił mnie na imprezę no i od razu poczułam coś. Myślę o tamtym cały czas powiedział, że się odezwie, jednak ja nie mam pewności, jakie on ma zamiary wobec mnie, byc może traktuje to jako przelotną imprezową znajomość choć wydaje się być zainteresowany. Pytanie czy sp[otkać się z tym gościem z daleka kiedy nic nie czuje, chciałabym się spotka na stopie czysto koleżeńskiej obawiam się jednak że on robi sobie jakieś nadzieje, a nie chce też mu pisać, że to nie to, bo przecież nawet go nie poznałam, więc cięzko stwierdzić. Co w takiej sytuacji zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować