Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katee1988

Maż zostawił nas..

Polecane posty

Gość Katee1988

Witam.. Jest tutaj wiele takich historii jak moja, ale postanowiłam napisac, bo moze chociaż trochę w jakiś sposob mi to ulzy.. 5 miesiecy temu maż postanowił zniszczyc nasza rodzine. Zostawił mnie i naszego 4 letniego synka.. Od roku czasu zaczał sie dziwnie zachowywac, zaczeło sie wychodzenie wieczorami z domu do kolegów czy do sklepu, żeby tylko wypic alkohol.. Bardzo mało poswiecał nam czasu, nigdzie nas nie zabierał. Cały czas z dzieckiem siedziałam w domu a maż urzadzał sobie sielankę, bo najwidoczniej znudziła mu się rodzina.. Zaczeło się podobać dawne zycie kawalerskie.. Probowałam znim rozmawiać, tłumaczyć, że tak nie mozna ale nawet nie chciał rozmawiać na ten temat bo twierdził, że nic złego się nie dzieje on też potrzebuje gdzieś wyjsc.. Aż Pewnego dnia tak poprostu wyrzucił nas z domu bo już nie chce znami byc :( Nie moge tego zrozumieć i nie umiem sobie z tym wszytskim poradzić :(

Gość gość
Nasz gdzie mieszkać ? Uwierz mi nic Ci po takim małżeństwie z roku na rok byłoby tylko gorzej.

Gość Katee1988
Tak, mieszkam u mamy przynajmniej w niej mam bardzo duzo wsparcie.. Wszyscy mi to mówią, że to nie ma przyszłości i w jakimś stopniu się już pogodziłam z tym, że juz nie bedziemy razem.. Szkoda mi tych spedzonych lat i dziecka ktory wychowa się w nie pełnej rodzinie bez ojca :( Łatwiej też mi było, jakbysmy mieszkali daleko od siebie.. Nas dzielą tylko 3 km i praktycznie wszytsko wszyscy mówia jak sie zachowuje i co robi :( przykre jest tego wszytskiego słuchać tym bardziej jak sie kogoś kocha i to jest moj maż :(

Gość gość
Rozwód wzięłaś?? Alimenty i widzenia z tatusiem ustaliłaś? Nie?? To do niego wrócisz i płakać będziesz! Ogarnij się!

Gość Katee1988
Sprawa alimentów i widzeń zostały do sadu złożone i w pazdzierniku jest rozprawa. To nie jest takie proste, bo kazdy ma jakos nadzieje, że moze jeszcze się opamieta, i nie ukrywam, że ja też ją mam chociaż on powiedział, że już nigdy nie bedziemy razem.. :( głupia jestem!!

Gość gość
a jaki podal powod rozstania?

Gość gość
Katee1988 x ojjj tak tak... twoj maz wyrzucil was z dnia na dzien... jaaaaasne pochwal sie lepiej co ty zrobilas.... juz ja widze na codzien takie niewiniatka

Gość gość
Mi też tu coś śmierdzi musiało coś się wydarzyć że nagle wyrzucił was z domu, własne dziecko? coś tu jest nie tak...

Gość gość
No i co głupie zonki? PPewnie odszedł do innej. awy dalej się ludzcie ze kochanki tylko do seksu. teraz głupia kura domowa będzie skomlec na Kafr ze ja mezulek zostawił :D To trzebabylo cos zrobic z sobą bo bez powodu na zbity pysk cie nie wywalil :)

Gość gość
Tez jestem ciekawa co sie stalo

Gość gość
Pewnie sie zapusciła i była wredna/narzekała albo nie chodzila do pracy a sa długi albo doopy nie dawala