Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak i problem z nim

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z chłopakiem. ma 38 lat jest po rozwodzie i ma z ta kobieta dziecko 10 lat. Płaci alimenty. Zabiera dzieciaka na ferie i wakacje do siebie. Jak ma kase to co miesiac jedzie do Niego ( mieszka w innym miescie). W tym miesiace raczej nie pojedzie bo stoi cienko z kasą. Ale nie jest jeszcze tak źle żeby nie miał na jedzenie czy wyjscie na basen. Właśnie dziś postanowilismy że pójdziemy na basen ( park wodny). Koszt dwóch osob na cały dzień 105zł Napisałam na fejsbuku że jestem w podróźny do parku wodnego z jego osobą. On po powrocie to przeczytał. Nazwał mnie wredna i chamska i że to zrobiłam bo teraz przeczyta to jego była żona i zabroni mu kontaktów z synem bo do niego nie pojechał a na basen ze mna poszedł. Jak mam sie teraz zachować? Bo jestem w szoku

Gość gość
38letni chlopak???

Gość gość
tak a co

Gość gość
piotrek mowi zeby sie juz nie odzywac :) poslucham kolegi! Kij jej w oko!

Gość gość
No wiesz mały koszt to nie jest w jego sytuacji,100 za kilka godz to nie malo dla niego skoro go nie stac zeby pojechal do syna. Ja na twoim miejscu sama bym go namowila zeby za te kase pojechal lepiej do syna a nie ze mna na basen.

Gość gość
a co ze mna?

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak związek panny bez zobowiażan z rozwodnikiem z dzieckiem! zobaczysz ze jeszcze bokim wyjdzie ci ten związek:-( byłam z rozwodnikiem z dzieckiem i nie wytrzymałam tego wszytskego, miałam dosyć bycia trzeciem kołem u wozu. Jeżeli chcesz czuc się jak podnóżek, jeśli chcesz rezygnować z wakacji bo jego nie będzie stać, jeśli chcesz mieć faceta który 20 lat będzie utrzymywał dziecko a potem będzie dawał pieniądze wnukom itd. to powidzenia:-(

Gość gość
ale ja tez chce miec z nim dziecko

Gość gość
Nie rozumiem poco sie pakować z własnej woli w takie g****o? ??