Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet ktore regulanie biegaja

Polecane posty

Gość gość

udalo wam sie schudnac? czy dodatkowo tez cwiczycie? stosujecie specjalna diete? i co czujecie jak biegacie?

Gość gość
Super temat, podlacze sie. Chce zrzucic brzuch po ciazy - ogolnie jestem szczupła i wysportowana (mam od zawsze dosc atletyczna budowe ciała), ale został mi tłuszcz na brzuchu i troche boczki po blizniakach. Zaczynam cwiczyc w domu, trening 30-dniowy który polecił mi maz (sam schudł 15 kg dzieki niemu!), ale mysle ze oprócz tego powinnam właczyc jakies cwiczenia aerobowe. Cos ostatnio nie chce mi sie pływac, wiec zastanawiam sie nad bieganiem. Jak zaczac? Jak czesto? W jakich porach dnia biegacie? Jak to godzicie z praca/ dziecmi/ innymi obowiazkami?

Gość gość
Nie biegam ale biegalam. Zeby spalic tkanke tluszczowa trzeba biegac powyzej 30 min. Jesli krocej to sie tylko zmeczysz. Przy bieganiu cwiczenia sa wskazane ale lepiej przed bieganiem sie rozgrzac, zrobic krorki trening silowy i isc biegac. Dieta jest wazna. Przy cwiczeniach i odpowiedniej diecie dueta stanowi 80% sukcesu

Gość gość
ja biegam codziennie wieczorem. tak ok 19 i srednio 1h.

Gość gość
no wlasnie, ale nie boicie sie biegac po zmroku? po jakichs parkach itp? ja sie boje jak cholera :( moze zabierac ze soba gaz pieprzowy?

Gość gość
Ja biegam codziennie po pracy od 16 do 16.30 oczywiście biegne truchtem i za to kondycje mam dobrą nie potrzebuję schudnąć mam 25 lat 3 letnią córeczkę nadię i waże 60 kg

Gość loni203
Ja biegam 3x w tygodniu po 5km może nie jakoś szybko bo truchtem ale i tak daje to efekty! do tego jadam regularnie posiłki plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nie lubiłam biegać a teraz to dla mnie hobby ;) biegam wraz z narzeczonym;)

Gość gość
ja nie biegam regularnie, góra 2 razy w tygodniu. W niedziele biegam rano, więc nie ma problemu, w tygodniu biegam na stadionie. Trochę monotonnie, ale przynajmniej bezpiecznie. Nie wyobrażam sobie biegania po zmroku po parku.

uprawiam Sport regularnie , dla siebie, dla swojej dobrej kondycji :))i staram odzywiac sie prawidlowo .. oczywiscie bez zwariuj sie :)

Gość bułeczkaa
ja się nie mogłam zmotywować bo nie miałam z kim biegać... ale koleżanka namówiła mnie żebym poszukała jakegoś klubu. faktycznie, trafiłam na KS Staszewscy (mieszkam w Warszawie) teraz biegam regularnie i efekty sa na prawde widoczne

Gość gość
Biegaczki sraczki, głupie debilki - wbiegacie na przejścia dla pieszych jak święte krowy. Nawet jedna z drugą nie rozejrzy sie czy coś jedzie, tylko jeb wbiega:O bo łona ma pierwszeństwo, bo sa pasy. Gdyby nie to, że jeżdżę ostrożnie, to już niejedna z was miałaby tą tłustą doopę rozjechaną.

Gość gość
Lecz się wygrzebujac taki stary temat i hejtujac :D

Gość gość
Nie ja go wygrzebałam, wariatko.

Gość gość
Ale ty zaraz odpalilas swoje mile komentarze :D hejterko.

Gość gość
Hejterko? Leczysz się? Prawdę napisałam. Pewnie jestes jedną z tych świętych krów i sie oburzasz.