Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet czegos chce

Polecane posty

Gość gość

Z kolega z pracy, ktory jest ode mnie około 20 lat starszy mamy z******ta relacje, swietnie sie dogadujemy, flirtujemy. Zastanawia mnie, ze jak jeszcze około dwa miesiące temu gadaliśmy na tematy seksu, a wlasicwie próbowaliśmy, bo on szybko je ucinał, a teraz rozmawia, rzuca żarcikami seksualnymi itp. Czy wg was to moze cos znaczyć czy to jest normalne?

Gość gość
Normalne. Wszystkie chlopy tak maja. Ja w pracy tez im przytakuje jak o doopie gadaja.

Gość gość
Ale sa dwa niuanse: ja jestem kobieta, po drugie wczesniej troche stronił od takich tematów ze mna

Gość gość
Każdy taki sam .

Gość gość
Czy on teraz nagle "zaczal lubić" ze mna rozmowy o seksie bo moze sam chciałby romansu?

Gość gość
a ty chcesz cos od niego?

Gość gość
albo chcialas cos od niego, kiedy probowalas z nim rozmawiac o seksie? bo nie wiem skąd takie twoje myślenie.

Gość gość
Moze czuje sie jeszcze bezpieczniej i dlatego zartuje i na ten temat. Wczeaniej byl skrepowany, bo nie byl pewien jak zareagujesz. A jak taki facet mowi, ze nie moze o Tobie przestac myslec.. No to wiadomo czego chce. Czy moze zachowac relacje kolezenska, czy caly czas po glowie chodzi mu tylko jedno i w glebi... (raczej nie serca) liczy na romans? Unikac faceta, czy kolezenstwo jest mozliwe?