Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem w związku na odległość

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem.....na wakacjach poznałam chłopaka, zakochaliśmy się. problem w tym że on mieszka w Polsce, a ja z kolei w Norwegii. jednak zdecydowaliśmy się na związek na odległość. przez jakieś 2 tygodnie było dość dobrze pisaliśmy ze sobą. tylko zauważyłam że on nie jest zbyt rozmowny. trudno nam wymyślać tematy do rozmowy. A on w dodatku nie lubi pisać o sobie.zwykle to ja muszę coś wymyśleć. no i gdy ja coś w końcu napiszę to odpowiedź jest taka że nie można z tego rozwinąć porządnej rozmowy. ostatnio coraz mniej piszemy bo nie chcę się nikomu wymyślać tematów. jesteśmy już miesiąc razem. Mam plany żeby niedługo przelecieć do polski żeby się z nim zobaczyć. Mam wrażenie że mu to obojętne czy piszemy czy nie. że mu to w ogóle obojętne czy jesteśmy razem czy nie. zaczynam się zastanawiać czy ten związek ma jakiś sens? doradźcie!!

Gość gość
bez sensu

Gość gość
Jak przyjedziesz do Polski- wszystko się wyjaśni! Zwróć uwagę z jakiej rodziny pochodzi ten chłopak ( nie chodzi o kasę- raczej o to jakie tam sa relacje i czy se wzajemnie szanują ), rozeznaj czy on nie ma jakiejś dziewczyny i czy nie ma skłonności do alkoholu!

Gość gość
akurat to na sto procent jestem pewna że nie ma skłonności do alkoholu, bo sam mi mówił że nie lubi pić, i wiem że nie ma dziewczyny. po prostu nie wiem dlaczego gdy piszemy jest tak mało tematów do rozmowy. nie było tak gdy rozmawialiśmy gdy byłam w Polsce.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "związek na odległość" albo jest związek albo jest odległość; w duecie to to jest kpina, a nie związek

Gość gość
Skoro on nie przyleci do Ciebie to postaraj sie spotkac z nim w Polsce.,ile Wy macie lat??? Taki zwiazek na odleglosc ma male szanse na przetrwanie.. Musisz z nim pogadac jesli Ci zalezy..

Gość gość
Wyobraź sobie ze związki na odległość istnieją i jak ludzie są dojrzali i kochają się to im wychodzi i w*****a mnie takę gadanie ludzi którzy nie byli nigdy w takich związkach ale wiedzą najlepiej .Zajmij się swoim związkiem nie na odległość i nie wygłaszajs swoich niewiedz.

Gość gość
Zwiazek na odleglosc z wakacyjnej znajomosci to fikcja i jak szybko sie zaczal,tak szybko zginie w niebycie. a innego typu jest zwiazek ludzi dojrzalych,gdy np wyjezdza sie sluzbowo czy do pracy i systematycznie przyjezdza do domu.

Gość gość
Partnerski zwiazek na odległość nie istnieje ! To tylko jego iluzja/wyobrażenie.