Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komplikacje po cc

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamuśki, 13tyg temu miałam cesarskie cięcie, nagłe bo córeczka okazała sie zbyt duza (4,5) i wody plodowe byly zielone,meczylam sie 10 godz podpieta do aparatury dopiero później kiedy miałam caly czas tylko 6 cm rozwarcia zdecydowali o cc, w trakcie cesarki miała krwotok i drgawki, ale wszystko skończyło sie dobrze ( najważniejsze ze ja i dzidzia po kilku dniach antybiotyku doszlysmy do siebie, mam takie pytanie bo minelo juz tyle tyg a ja mam jakby mniejsze czucie w jednym udzie, właściwie zewnetrzna czesc uda tuz pod biodrem, mogę tam sie szczypnąć drapnąć i praktycznie nie czuje nic, troche mnie to miepokoi, pytalam lekarza, powiedzial ze to może się utrzymać jeszcze pare tyg bo wpompowali we mnie bardzo dużo plynow, hormonów i kroplówek, miała tak ktoras mama?

Gość gość
Up. Proszę o opinie

Gość gość
Może się taki stan utrzymać parę tygodni. U mnie był brak czucia w okolicy cięcia standardowo i warg sromowych

Gość gość
Tez tak miałam po jednej stronie brzucha. Minèło ale nawet nie pamietam po jakim czasie

Gość gość
Normalna sprawa po cesarce, ja tak miałam w miejscu nad pośladkiem i na kawałku brzucha. To mija za jakiś czas, więc nie ma się czym przejmować.