Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samotna matka ma trudności w znalezieniu kogoś?

Polecane posty

Gość gość

Taka, która ma wolne weekendy, bo dziecko jest u taty. Pracuje, robi studia, nie ma oszczędności (dopiero staje na nogi). Jest bardzo atrakcyjna, mądra.

Gość wiem co mówię2
Kochana , ja nie miałam problemu ze znalezieniem kogoś z dwójką dzieci,nie byłam jeszcze byłam rozwódką i było to dawno temu,ale jest podstawowa zasada, nie możesz ani przez moment ukrywać faktu,że masz dziecko.W nowym towarzystwie szybko chwal się tym jakie śliczne i kochane masz dziecko,gdy idziesz do domu to mów np.,że czeka tam na ciebie mężczyzna twojego życia,reszta szybko się wyjaśni,bądź w tym swobodna i na luzie. Dziś dziewczyna z dzieckiem a nawet z kilkoma dziećmi to żaden problem a gdy do tego jesteś atrakcyjna,mądra i studiujesz to masz wiele dodatkowych atutów i wykorzystaj je. Pieniądze oczywiście są ważne,ale przecież zaczniesz zarabiać gdy skończysz studia,wciąż są tacy dla których kasa nie jest najważniejsza,którzy wiedzą,że warto zainwestować w mądrą dziewczynę,bo to później procentuje.

Gość gość
To zależy jakie ma wymagania. Jeśli jest wybredna, to może mieć problem. Na pewno pożądany komplet cech pod tytułem: "przystojny (wysoki), zaradny, kochający mnie i moje (nie jego) dziecko jak swoje" - jest raczej nie do spełnienia.

Gość gość
nie rozumiem co ma piernik do wiatraka? ja tez mam problemy w znalezeniu dobrego fachowca, który połozy płytki w łazience, ale mysle, ze facet tez mogłby mieć takie problemy lol zależy kogo chcesz znaleźć, fachowca- ciężko,******cza- w sekundę, nie rób z siebie sieroty

Gość gość
Szanse się zawsze. Tylko po co? Faceci to gnoje . Masz już dziecko wiec ciesz się wolnością. Chyba, że chcesz kolejne dziecko.

Gość gość
Tez nie kumam na co ci facet.

Gość gość
Kogo TY Autorko szukasz ? Chłopa baby-lesbijki , przyjaciela czy buhaja ? skonkretyzuj...

Gość gość
mam ten sam problem... Mam 27 lat jestem po rozwodzie i absotulnie sama ze wszystkim. Nie mam żadnej rodziny, babci która pomagałaby mi przy dziecku, ojciec sie na syna wypiął... Nie mam czasu na nic, całe moje życie kręci się w okół dziecka. Wolne mam tylko wieczory i nie mam mozliwości poznać nikogo no bo gdzie? Nie moge wyjść na żadną imprezę bo nie mam z kim dziecka zostawić. W pracy sie dziwią, że jestem sama bo wiele mi mówi, że jestem atrakcyjna. A ja narzekam na samotność i brak miłości :(

Gość gość
Na pewno ma się trochę trudniej niż kobieta nie po przejściach i bez dziecka. Ale są przecież panowie, którym to nie przeszkadza i dla których liczą się tylko uczucia. Może na http://snapczat.pl poszukaj? Ludzie sobie tam swobodnie gadają i czasem potrafi coś zaiskrzyć :)

Gość gość
Ja znalazłam miłość na całe życie na sympatii :D wiem brzmi jak reklama, ale serio tam się poznałam z moim obecnym facetem. Za rok ślub ;)

Gość gość
robi studia, ale oszczędności nie ma, ale dziecko to już kuźwa ma, oto pieprzona studentka, a wiesz kto jest ojcem tego dziecka, czy ojciec nieznany

Gość gość
Moja przyjaciółka z dwójką dzieci właśnie po raz drugi wyszła za mąż. Nie szukała, miłość sama ją znalazła. Faktem jest, że on też po przejściach i też z dwójką swoich dzieci z pierwszego małżeństwa, co w jej przypadku uważam za atut. Myślę że rozumieją się doskonale właśnie z w/w powodu ale nie tylko. Co do samotności i braku czasu na cokolwiek..... Sama byłam w związku małżeńskim,nieudanym zresztą. Kiedyś założyłam temat, tu na kafe. Tak to się zaczęło, dziś mamy dziecko, planujemy ślub, więc tak na prawdę wcale nie potrzeba wychodzić z domu by znaleźć kogoś kto ujrzy w Tobie wartości, które zapewne posiadasz i pokocha Twoje dziecko jak swoje. To tylko kwestia dopasowania, zrozumienia siebie, pójścia tą samą drogą. Ja wiedziałam że to On już po trzech dniach gawędzenia i po dziś dzień jestem wdzięczna losowi że tak się stało, bo dzięki temu jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem :)

Gość gość
dobre, co małżeństwo to dziecko.ci, no bo jak pieprzone pisowce dają za pieprzenie sie 500+ to patologia sie rozmnaża.

Gość gość
Gada dziad do obrazu a obraz ani razu . Założyła temat a nie raczy nawet 1 raz odpowiedzieć