Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ukoić nerwy...

Polecane posty

Gość gość

Kobiety i kobietki, jak radzicie sobie z nadmiernym napięciem nerwowym? Ostatnio ciągle jestem znerwicowana, głównie przez pracę, szybko się denerwuję i strasznie wszystko przeżywam, a zdaję sobie z tego sprawę, że to niezbyt korzystne dla zdrowia... pije któraś melisę? Pomaga? Może coś innego?

Gość gość
Ja w takich momentach napięcia, stresu sięgam po extrasmazminę. Jest całkowicie naturalna, więc bezpieczna, a skutecznie koi nerwy i łagodzi stresy

Z okazji walentynek życzę wszystkim, by nigdy nie zabrakło Wam w życiu osób, które kochacie i które Was kochają. Zapraszam na stronę ffl forum fajnych ludzi http://www.kymen.pl/f/

Gość gość
Ja tak już mam,że stresuję się wszystkim co chcę zrobić dobrze itd. Stres mi przechodzi dopiero gdy faktycznie już coś załatwię. Chodzę zdenerwowana, ale ostatnio całymi dniami bolała mnie przez to głowa. Biorę magnez od jakiegoś czasu. I nie wyklucza to u mnie całkowicie stresu, ale czuję sie dużo lepiej, niż wtedy, gdy go nie brałam.

Gość gościnna66
Dobrze sprawdzi się magnez+ witamina B6 oraz odpowiednia dieta i ruch ;) Pozdrawiam

Gość gość
Brak magnezu wyszedł mi w ostatnich badaniach, dlatego go sulementuję. W przypadku problemów ze spaniem zostaję przy naturalnych, ziołowych metodach. Czyli extraspazmina i stres znika, można się wyciszyć i zasnąć.

Gość gość
To prawda, mi też bardzo pomogła się wyciszyć i co najważniejsze wyspać. To bardzo dobry, ziołowy produkt.

Gość gość
Idź na szczelnice!!

Gość gość
Z tymi ziółkami to dobty pomysł. Mnie zawsze pomaga nervomix control na melisie. Nie lubię tego typu naparów, więc w takiej postaci ziółka są dla mnie bardziej przyswajalne. Dobrze na poprawę nastroju robi tez czekolada.

Gość gość
Żaden nervomix nie zawiera tylko melisy. Na stany wyższego napięcia nadaje się nervomix forte, który zawiera także min. walerianę. Mnie po śmierci mamy bardzo pomógł. Choć w wielu tragicznych sytuacjach oparciem są przecież także bliskie osoby, które często pomagają sobie wzajemnie ptrzetrwać ciężkie chwile.