Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Brat mnie bije.

Polecane posty

Gość gość

Cześć, hej. Chciałabym się udać do was o poradę, a konkretniej o tym że bije mnie brat... Mam 14 lat, on 16 jednak jest dosyć silny. Korzystając z tego że jestem w pełni anonimowa opowiem od początku wszystko... Gdy byłam kompletnym dzieciakiem bo około wieku 3 lat, bił mnie(i nie tylko mnie..) ojciec. Na szczęście trwało to tylko kilka lat, bo w wieku 6 lat przeprowadziliśmy się a rok później rodzice się rozwiedli. Kilka lat później gdy miałam około 10 lat a brat 12 zaczął mnie bić wiadomo w tym wieku nie było to nie wiadomo co ale jak dla takiego dzieciaka to jest istny horror... Pomijając te kilka lat bo w kółko to samo gdy miałam 13 lat (1,5 roku temu) byłam w klasie 1 gimnazjum. Zaczęłam o tym coraz częściej mówić mamie lecz ona ma na to wylane. Powiedziałam przyjaciółce, powiedziała że tak nie może być i pójdziemy do szkolnej pani psycholog. Pani psycholog porozmawiała z moim bratem oraz wezwała moją mamę. Miałam spokój 2 tygodnie.. Poszliśmy już do normalnego psychologa, przez co spokój miałam na jeszcze jakiś miesiąc a samego brata unikałam. Jednakże później znowu to samo, mama nie wierzy i cóż dla niej jestem najzwyczajniejszą ku**ą dorabiają dawając d*py, pie**oloną sz**tą itp. Co powiedziała nie dawno ale nie ważne. Zapewne zastanawiacie się za co bije i jak często. Za nic, prawie codziennie.. Od razu mówię też że nie jest to też patologiczna rodzina! Mam nadzieje że uwierzycie w to bo wiele nawet czytałam o osobach które piszą o podobnych historiach i nie wierzą im w to. :/ Co mam zrobić? ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować