Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spicie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie mogę :-(

Gość gość
Halo, jest tu ktoś?

Gość gość
jest, ja tez niemoge, a za 2h powinienem wstawać :)

Gość gość
Ja też o 5 muszę wstac. Obudziłam się o 1.i spać nie mogę. Wkurza mnie takie coś. Później w dzień śpię :-(

Gość gość
ja musze w dzień pracować

Ja też nie mogę bo w robocie jestem. Wstałem w niedz o 7 rano i nie miałem jak kimnąć. Teraz położę się dopiero ok 7:20 w poniedziałek :(

Gość gość
Ja nie muszę jutro iść do pracy ale o 5 muszę wstać i jechać. 123 CO to za praca? Jesteś jakimś dozorca/ochroniarzem Buka?

Gość gość
robotnik budowlany, 3m na wysokości

Gość gość
To tym bardziej trzeba się wyspać. Ciezka praca. Hm.. sezonowa w sumie. Lubisz ja?

Gość gość
nie! walę sobie rekodziełkę

Gość gość
niedawno zaczolem, dostalem umowe o prace po miesiącu, a praca jak praca, 2 firmy w polsce w branzy, a u ciebie?

Gość gość
To znaczy ze sie sprawdziles i jestes pracowity. Fajnie, ze ktos to docenil. U mnie w porzadku. Jestem na zwolnieniu ale niedlugo wracam. Praca biurowa w ubezpieczalni.

Gość gość
Moj facet twierdzi ze jestem griba o brzudka.. 5tyg temu urodzilam mu dziecko w ciazy tez ciagle mowil ze jestem grubA.. waze 58 przy wzroscie 165

Gość gość
podaj mail to napisze, tu nie lubie, czytam tylko

Gość gość
Spadaj nic nie podam. Idź spać bo bredzisz.

Gość gość
nie to nie.

Gość gość
Ja też nie śpię. Nie że nie mogę, taki tryb życia i to jest normalne w małym % ludzkości. Na jedno dobrze bo wiącej widzę, na drugie źle bo ludze już śpią o zej porze. Pozostają spacery w pojedynkę ale to też ciekawe.

Gość gość
Spacery po nocy samemu samej? Byłabym sie. A co widzisz więcej jak inni śpią?

Gość gość
Wyobraź sobie że jest ciekawie. Tak. Samej. Nie boję się bo nie chwaląc się mam za sobą wiele kursów samoobrony i tak jakoś mam we krwi żeby zawsze obserwować co się w okół mnie dzieje. Jednak jest cicho, spokojnie. Czasami siądę na ławce i onserwuję ludzi wychodzących z barów, a jest na co popatrzeć. Pijani, weseli, chętni do bitki albo...gadający do słupa. Głównie to jest cicho. Miasto śpi i wygląda inaczej kiedy nie ma samochodów. Kwiaty (jak są) mają intensywny zapach którego nie czuć podczas nawału splin od aut. Gwiazdy, księżyc... Dużo tego :-)

Gość gość
Musisz być inna niż reszta. Bardzo wrażliwą inni by powiedzieli dziwna, samotniczka. A ja Cię podziwiam.

Gość gość
Dziękuję za podziwianie :-) jednak naprawdę nie ma za co podziwiać. Ludzie są różni. Nie obnoszę się swoim "brakospaniem". Czy wrażliwa? Bo ja wiem? Lubią obserwować wszystko, w tym i ludzi. W końcu trudno ich nie zauważyć :-) Samotniczka? Nie. Wychodzę, spotykam się ze znajomymi, ba! nawet posiadam męża! (który chodzi spać o "godziwych" porach) :-) Przyzwyczajony jest do tego że ja taka byłam od zawsze i taką mnie zaakceptował. Gdyby nie, nie byłabym z nim.

Gość gość
Czas na nocny wypad i wsłuchanie się w otaczający świat. Dobranoc.

Gość gość
Fajnie piszesz, pewnie jestes interesujaca osoba. Ja tez jestem osoba ktora w nocy nie lubi spac. Tez sie lubie w nocy szwedac po okolicy. Wiele juz sie w nocy naogladalem dzieki Murzynom (mieszkam w USA), moglbym juz ksiazke napisac o tym co sie pod sklepem nocnym wyprawialo..

Gość gość
Ja dziś przestałam całą noc i już nie musiałam z nudów zakładać tematu na kafe hehehe :-) naprawdę podziwiam ludzi, którzy widzą taką głębię w nie spaniu w nocy. Wydawało mi się ze tacy ludzie stronia od innych a tu proszę bardzo koleżanka na męża :-) fajnie. Pozdrawiam.