Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rady jak się zachować na spotkaniu z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam. Da ktoś jakieś rady jak się zachować na pierwszym i kolejnym spotkaniu z dziewczyną, aby dobrze wypaść w jej oczach? Np. jak jej nienachalnie pokazać, że mi się podoba, jakie tematy poruszać a jakich nie itp. Najlepiej widziane rady od kobiet, ale jeśli jakimś cudem znajdzie się tu facet, który ma dobre doświadczenie w randkowaniu to również wysłucham.

Zaproś ją do baru fajnego na piwko. Ale nie do restauracji zeby nie pomyślala ze masz kase I zeby na nia nie leciala. Zacznij od słow normalnch. Jak minal ci dzien. Itp. Jesli pierwsza randka powypytuj troszke, sproboj. Zauroczyc. Nastepnym razem zapros na lody ale nie nachalnie. Napszyklad. Co robisz jutro wyszla bys ze mna na spacera potem poszli bysmy na lody

Gość gość
@up W granicach 20-22 lat.

Gość gość
Piwo odpada. Pierwsza randka na piwie? No na pewno nie. Zadna normalna i porzadna dziewczyna nie bedzie dobrze sie czula na randce na piwie.. zabierz ja do miłej przytulnej kawiarni, kawa ciacho dobre to jest to. Ewentualnie jakas pizzeria. Kino. Spacer. Żadne piwo. Chyba że to jakaś patola. Bo normalna dziewczyna zasługuje na coś na poziomie. dobra rada - słuchaj jej . Interesuj się tym co mówi. Ale też nie bądź typem milczka .

Pamietaj to ze zaprosisz ja na piwko na pierwszej randce nie oznacza patologie . Z soczkiem tez istnieje, prosze nie rob z niej pozadnej lub nie proboj z niej takiej zrobic wiem cos o tym. Kawiarnia ciacho tez super. Przyjemnie. Wiadomo. Ale moja rada spruboj piwko, nie teadycyjnie ciacho kawiarnia kino itp. Postaw na spontan

Gość gość
HEj autorze spójrz na posty tej całej Sandry i zastanów się czy warto z jej "rad" skorzystać.

Gość gość
@up No na piwo to na pewno bym nie poszedł z dziewczyną, o którą chcę zabiegać. :) Spokojnie, umiem filtrować informacje i je rozdzielać na te lepsze i gorsze. Poza tym w pytaniu nie ma nic o miejscu na spotkanie tylko o zachowanie, jakie tematy najlepiej poruszać a jakich unikać, jak się przywitać, pożegnać tak aby nie wypaść na napaleńca itp. Tego typu rzeczy mnie interesują.

Gość gość
Nie caluj w policzek bo to moze byc zle odebrane. Podaruj jej jakis ladny ciety kwiat skromnie ale z gustem. Zapytaj jak sie czuje a potem rozmowa sama sie potoczy. Wiadomo bedziesz sie z nia zapoznawal więc pytania i jakieś hobby czy plany na przyszłość etc.co lubi robić itp.

Gość gość
To cala sanfra do córka alkoholiczki i puszczala sir mając 15 lat i juz ma 2 dzieci. Słuchaj jej, a daleko za jedziesz.

Gość gość
Ktoś jeszcze coś doradzi?

Gość gość
ktoś jeszcze udzieli rad?

Gość gość
Na pierwsze spotkanie zabierz ją w jakieś klimatyczne i luźne miejsce. Gdzie nie będzie zbyt kameralnie a jednak z klasą. W Krakowie najlepszym miejscem do takich spotkań moim zdaniem jest kawiarnia Lajkonik. Robią tam świetnie kawy a mianowicie http://lajkonik-pik.pl/pl/napoje