Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znów was leją po mordzie skundlone dopomyje.

Polecane posty

Gość gość

Teraz w Leeds napadnieto na jakiegoś polaczyne. Dobrze wam tam dopska trzepią zmywaki he he

Gość gość
Dobrze gadasz. I tak ma byc z osrusami haha

Gość gość
A w Polsce na nikogo nikt nie napada, nie, wcale !! :P

Gość gość
Anglia dla anglikow polska dla polakow i tak ma byc. Brexit działa

Gość gość
Tutaj nikogo to nie obchodzi ale polskie wieśniaki się podniecają :D

Gość gość
Po mordzie to można łatwo dostać w PL a tutaj w GB jest bezpiecznie. Nikt nikogo nie bije bo każdy ma swoje życie i żyje dostatnio. W PL byle sprawa to już zatarg. Dobrze jeżeli kończy się na pyskówce ale czasem dochodzi do rękoczynów. No i te samobójstwa - to dziś w PL plaga. Tylu młodych ludzi umiera niepotrzebnie a wszystko dlatego że mają *h/uj/owe życie bez perspektyw na przyszłość. PL jest be! Jak ja się cieszę że już tam nie mieszkam. Gnijcie w tym katolandzie nadwiślańskie przygłupy.

Gość gość
W uka bezpiecznie! HAHAHAHJAJAJAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pekam sie smiechu aaaaaaaaa! :D bylo chodzic na siłke wy chuderlaki haha

Gość gość
Dla ciebie jest tylko jedno wyjście: samobójstwo.

Gość gość
Po mordzie to można łatwo dostać w UK a w PL jest bezpiecznie. Nikt nikogo nie bije bo każdy ma swoje życie i żyje dostatnio. W uk byle sprawa to już zatarg. Dobrze jeżeli kończy się na pyskówce ale czasem dochodzi do rękoczynów. No i te zabójstwa - to dziś w UK plaga. Angole sobie nie radza wstyd i nasi policjanci musza tam jechac :D:D UK jest be! Jak ja się cieszę że już tam nie mieszkam. Gnijcie w tym muzułmanskim kalifacie nadwiślańskie przygłupy.

Gość gość
Się nie posraj z podniety, polski wieśniaku. Polskie media podniecają się takim głównem a sprawy ważne omijają. Dlatego nie oglądaam TV i nie czytam gazet. To rozrywka choloty i patologii

Gość gość
choloty x Słownika ortograficznego tez w zyciu nie ogladałes, HOŁOTO.

Gość gość
Się nie posraj z podniety ukowski syfie ze zmywaka.

Gość gość
Jak argumentów brak to trzeba się ortografii czepiać. Typowe :D Tylko tym przyznałeś mi rację, polski wieśniaku. Dzięki hahaha

Gość gość
Dopomyj mysli ze ktos mu przyzna racje :D hahaha przygłupie dziecko neostrady w uka

Gość gość
Od kiedy wuefista został nauczycielką j polskiego? Normalnie talent aż wychodzi uszami. Marnujesz się na kafe ;)

Gość gość
Tego kto zalożył ten topik trzeba by po ryju obić. Jak można tak o naszych ludziach pisać, że im tak dobrze. Zazdrość was zżera? Niepotrzebnie. Trzeba jechać i samemu wziąć się za robotę. Tam są lepsze pieniądze ale praca też nie lekka. wielu ludzi wyjechało bo tutaj nie mieli nic. Emigracja jest trudna, to rozłąka z rodziną, Dzieci z rodzicami, dziadków z wnukami. Zazdrość to starszna cecha, kto tylko zazdrości do niczego nie dojdzie. Strach też rodzi nienawiść. To co tutaj wypisujecie to jest po prostu straszne.

Gość gość
Dawaj na solowe śmieciu. Naprostuje ten twój smierdzacy ukowskim gownem ryj. Czego mam ci zazdrościć syfie? Co z tego ze więcej zarabiasz jak wszystko w uka jest droższe? Posrqniec na wycieczkę do Egiptu pojechał i myśli, że jest nie wiadomo co. Gnij tam w tym ukowskim syfie i ciesz się ze jeszcze w mordę od tubylców nie dostałeś, smierdzacy polaczyno.

Gość gość
@21.21 odważny jesteś tylko w necie ;)

Gość gość
pewnie polaczek pochlał i podskakiwał i go wyprostowali lokalni, za darmo w morde nie dostał

Gość gość
To na pewno, tego w mediach nie powiedzą bo Polacy lubią robić z siebie ofiary. Każdy wie jak zachowują się dresy w UK.

Gość gość
Przez 7 lat jak tu jestem zaden Bryttjczyc nie zachowal sie agresywnie w stosunku do mnie, wrecz przeciwnie byli i sa w ch!uj mili. Zaraz pewnie bingol przybiegnie i powie ze to falsz. A ja na to sram ale wole mily falsz niz prawdziwe polaczkowe chamstwo. Tak cwelu kilka razy to polaczki pokazaly tu wobec mnie agresje ale tylko dlatego ze byli naje!bani. Trzezwi tez sa milutcy ze az sie rzygac chce. Dokladnie tak samo zachowywali sie ci pobici. Alko i agresja - typowe dla alkoholikow z polaczkowa... Dlatego tez glownie z zadnym przyglupem sie juz nie zadaje, bo to same problemy. Np ile razy slyszalem jak polaczki sie miedzy soba zabijali w UK no ale o tym w tv cisza. Nara bingol cwelu

Gość gość
Ja też nigdy nie miałam problemów w UK z nikim oprócz polskich dresow. Przez 15 lat. Moi znajomi też. To mówi samo za siebie :)

Gość gość
GB to oaza spokoju i bezpieczeństwa w porównaniu z PL. W PL możesz zostać okradziony(a), pobity, zabity, zgwałcona w biały dzień w środku miasta i bandytom nic się nie stanie. Nie ma dnia w PL bez morderstw nie mówiąc już o pijanych kierowcach-mordercach, których tu są tysiące w każdy weekend.

Gość gość
PL to oaza spokoju i bezpieczeństwa w porównaniu z Uk. W Uk możesz zostać okradziony(a), pobity, zabity, zgwałcona w biały dzień w środku miasta i bandytom nic się nie stanie. Nie ma dnia w Uk bez morderstw, których tu są tysiące w każdy weekend. Haha! Gnijce w uka osrusy

Gość gość
I znowu ten polski buc przepisuje czyjeś wpisy i zmienia nazwę kraju. Nic innego nie potrafisz polski bucu? Bieda ci mózg wyżarła szmaciarzu.

Gość gość
Ukowskie syfy, ale mam z was polewke Buehahahahah

Gość gość
Autorze, za co cię wy/je/ba/li z UK? Tam takich goownoz/jadów też nie potrzebuja, tak jak i w Polsce. Żałosna kreatura człowieka. Ale dawaj dalej, trochę się pośmieję

Gość gość
Buhahaha. jedyne co potrafi to syfy i osrusy. No, dawaj dalej, bo zaczynam się nudzić

Gość gość
Ojej tepaczek z uka zaczyna sie nudzic. Haha szacuneczek dla autora jak cie rozpeerdolil:D ukowska przybłeda bueheheeeee

Gość gość
Siedzę w Polsce i na razie nigdzie sie nie wybieram żałosny nieudaczniku. No widzisz - nawet w UK cię nie chcą autorze.