Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna potrzebuje czasu

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z dziewczyna i już nie jesteśmy razem jakieś 3 tygodnie bo powiedziała ze potrzebuje czasu a byliśmy ze sobą 10 lat wiem sporo czasy o to chodzi ze nie umiałem bałem się zrobić krok do przodu i nie wiem czy to tylko moja wina czy jej tez ale ostatnio dużo myślałem o nas i nawet ostatnio rozmawialiśmy ze sobą i nadal ją kocham i ona tez mnie ale tez ma mieszane uczucia i tez wiem ze ma ‘’przyjaciela’’ z którym od rana do wieczora Pisza smsy i się spotykają to boli i nie wiem co robić chce walczyć o nas ale się ona boi ze będzie jak dawniej a wiem ze już takich błędów nie popełnię dostałem kopa i się zmieniłem naprawdę nie wiem co robić myślałem ze się usunę na jakie 3 tygodnie z je życia ZERO kontaktu ale po tym okresie chce się z nią spotkać i … i tu jest pytanie czy się spytać czy będziemy razem i zaczniemy od nowa czy nie i czy nadal będzie mówiła ze potrzebuje czasu na przemyślenia czy powoli spotykać się z nią na spacery ,kino ,kawa idt. Co robić???Proszę o pomoc

Gość gość
Było się oświadczyć jak byliście ze sobą z 5 lat teraz miej do siebie pretensje. Znudziła się Tobą. Już na przyjaciela ale nadal Cię Kocha. Masakra. Miej trochę honoru. Daj szczęście komuś kto na to zasługuje.

Gość gość
bylismy zareczeni

Gość gość
chce zeby byla sczesliwa ale nie z takim przjacielem ktory ma 33 lata i ma dziecko i jet jeszcze zonaty

Gość gość
Trzeba być debilem żeby przetrzymywać dziwczynę 10 lat i chodzić w nieskończoność! Masz za swoje! Normalny facet oświadcza się i bierze ślub a nie czeka 10 lat i zabiera dziewczynie najlepsze lata! Głupia ona ze cie wcześniej nie zostawiła! Powinna po 5 latach powiedzieć baj baj skoro jasnie pan nadal nie wiedział czego chce.

Gość gość ktory wie
Skoro facet jest żónaty to ona sie z nim bzyknie i wróci do Ciebie. Moze wróci. Wyglada na to ze się Tobą znudziła, najlepszy Wasz czas minął, Zawijaj manele i zapomnij o niej. Poszukaj kogoś nowego, młodszą i ładniejszą niech ją skreci z zazdrosci.

Gość gość
Slub się bierze w świeżym związku a nie po 10 latach kiedy to czujecie się ze soba jak stare dobre małżeństwo! Powinna cię olać, zabrałeś dziewczynie najcenniejsze lata młodości! takich niezdecydowanych dupków oby jak najmniej!