Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem

Polecane posty

Gość gość

czuję coś do takiej jednej dziewczyny i wiem, że ona do mnie też coś kiedyś czuła, w dodatku odkryłem, że jest tutaj i ciągle zakłada posty, a to że jest z kimś innym, a to że sama, ciągle zmienia wersję była z nim w ogóle, raz miła, a raz arogancka, raz ciepła, a raz zimna, wyzywa mnie, zakłada tematy całą dobę, używając różnych historii, raz była z exem 4 lata, raz 2 lata, innym razem pisze, że nie imion albo literek, niczego już nie rozumiem, mam dość, dodam tylko, że ona pisze z gościa, a ja nie chcę się z nią kontaktować osobiście, bo stwierdziłem, że ona jest jakaś dziwna, siedzi tu całą dobę i przez to ja też, odpisuje mi czasem nawet po minucie, prawie zawsze chamsko, wymijająco, czuję się manipulowany i nienawidzę całego świata, a wydawała się fajna i normalna w realu

Gość gość
czuję coś do takiej jednej dziewczyny i wiem, że ona do mnie też coś kiedyś czuła, w dodatku odkryłem, że jest tutaj i ciągle zakłada posty, a to że jest z kimś innym, a to że sama, ciągle zmienia wersję, raz miła, a raz arogancka, raz ciepła, a raz zimna, wyzywa mnie, zakłada tematy całą dobę, używając różnych historii, raz była z exem 4 lata, raz 2 lata, innym razem pisze, że nie była z nim w ogóle, korzysta z różnych imion albo literek, niczego już nie rozumiem, mam dość, dodam tylko, że ona pisze z gościa, a ja nie chcę się z nią kontaktować osobiście, bo stwierdziłem, że ona jest jakaś dziwna, siedzi tu całą dobę i przez to ja też, odpisuje mi czasem nawet po minucie, prawie zawsze chamsko, wymijająco, czuję się manipulowany i nienawidzę całego świata, a wydawała się fajna i normalna w realu

Gość gość
Zakłada tematy z gościa,opisuje różne historie a ty myślisz,że pisze do ciebie? Bardzo byś chciał,żeby tu była dlatego ją wszędzie widzisz.właśnie powiększyłeś grono paranoików.

Gość gość
rozczaruje cie. nie ona tu siedzi non stop, tylko ty. dziewczyna jest pewnie wciaz fajna i normalna. to tobie odbilo, ze maniaczysz na tym forum zamiast ja konwencjonalnie poznawac. mogla byc tu kiedys, mogla czasami wpadac, ale rownie dobrze mogla wstawic tu kilka postow i zapomniec o tym miejscu. przeczytaj jeszcze raz to, co napisales. zobacz, jak to absurdalnie brzmi. jestes kolejna osoba z mania przesladowcza, wiele tu takich. wszystkie historie milosne, slowa i zwroty sa powtarzalne i uniwersalne, wiec mozna sie tak meczyc latami. powinniscie zalozyc sobie grupe wsparcia i wymienic sie kontaktami do dobrych specjalistow od zdrowia psychicznego, skoro nie chcecie szukac odpowiedzi na swoje pytania w realu. tacy jak ty mecza siebie i innych. kazdy dzien twojej choroby oddala ja od ciebie, a ciebie od niej. obyscie nigdy nie byli razem, jesli nie widzisz swojego problemu. jeszcze tego brakuje, bys jakiejs biednej dziewczynie wmawial, kim to ona nie jest albo czego to ona nie robi, bo ci sie miesza kafe z rzeczywistoscia. wybacz, ale potrzebujesz elektrowstrzasow. moze kiedys byles normalny, ale teraz nie jestes. jezeli ona odrzucila cie w realu, to przyjmij to z godnoscia i przestan sobie wkrecac, ze chcialoby sie jej tu siedziec****isac cos tobie na zlosc. nie trac czasu na kogos, kto nie chce go spedzac razem z toba i nie kontaktuje sie z toba po ludzku, tzn. konwencjonalnie. nie to nie, laski bez.

Gość gość
nie wiem, kto u was pierwszy przestał się odzywać, ale ja bym olała typa, który nie kontaktuje się ze mną jak człowiek.