Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek biseksualny ?????????

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 25 lat od ponad 1.5 roku jestem w związku z dziewczyną (ona 26 lat) na poczadku wszysto było ok do momentu kiedy postanowiliśmy zamieszkać razem wtedy ona mi oznajmiła że jest bi i że ma też dziewczyne (gdyby miała drugiego faceta to powiedział bym nie ale przyznam szczerze że zaciekawiło mię to ) i w teniedziele sposób poznałem Julię (22 lata) ona od początku deklarowała się jako less ale mówiła że z facetami też próbowała. Wiec zamieszkaliśmy razem spaliśmy w jedanym łóżku ja z jednej strony Kamila w środku a Julia z drugiej strony seks uprawialiśmy albo we dwoje z Kamilą albo Kamila z Julią sam na sam albo trójkąt albo ja i Julia na oczach Kamili ale zazwyczaj się wtedy dołączała (ogólnie nie nudziło się nam) ale z czasem gdy poznałem Julię to zaczęła mnie bardziej pociągać od Kamili ale nie mieliśmy zbyt wiele czasu sam na sam bo zawsze przy nas była Kamila(Kamila jest bardzo żywiołowa ma dominujący charakter roześmiana ma piękne ciało 177 cm długie nogi biust c super pupę a Julia jest dużo spokojniejszą delokatniejszą bardziej wrażliwą dziewczyną o pięknych oczach może ma mniejszy biust B i nie tak seksowną pupę i krótsze nogi 162 cm ale ma w sobie to coś tę słodkości) Kamila ogólnie bardzo dominuje nad Julią czasem nawet wydaje mi się że ona się jej troszkę boji podczas podczas seksu często jest wobec niej dość brutalna (nawet raz na nią śikała i kazała mi się dołączyć ) ale to chyba ją podnieca. Jakiś czas temu Kamila wyjechał na kilka dni na wykast służbowy i zostaliśmy razem Julją miałem przez ten czas spać na kanapie ale w końcu Julja powiedziała że możemy spać razem tylko żeby nie mówić o tym Kamili. No i położyliśmy się spać nie wiem dlaczego ale tej nocy nie mogłem zmrórzyć oczu w pewnej chwili założyłem prezerwatywę rozebrałem się do naga i postanowiłem spróbować przybliżylem się do niej zaczołem całować po szyi i uchu i delikatnie podciągać jej koszulkę ona mimo że nie otwierała oczu to zaczęła się uśmiechać i wspinać lekko pupę w moją stronę odsunąłem jej majtki i wsadziłem zaczęliśmy się kochać w pewnej chwili Julja otworzyła oczy i obroniła głowę a ja ją pocałowałem (to był nasz pierwszy pocałunek ) od tej chwili wiedziałem że to z nią chcę spędzić resztę życia. Potem zmieniliśmy pozycję i uprawialiśmy seks jeszcze przez kilka godzin w trakcji miałem 3 wypryski nie było tak żywiołowo jak z Kamilą. Bez anal tylko tyko podstawowe pozycję ale czułem znią prawdziwą bliskość. Na drugi dzień rano kiedy się obudziliśmy ona powiedziała mi dzień dobry i się pocałowaliśmy potem brałem prysznic a Julja poszła zrobić śniadanie zjedliśmy je po południu poszliśmy na spacer do zoo potem na kolację a kiedy wruciliśmy obejrzeliśmy komedję romantyczną a potem znów uprawialiśmy seks. Teraz nie wiemy co zrobić czy dalej zostać tak jak jest i udawać że nic się nie stało kocham Julię ona mnie i to trwas od 3 miesięcy dalej żyjemy w 3 ale zarówno ja i Julja już nie kochamy Kamil mimo że dalej uprawiamy wspulnie seks.Myślimy o tym żeby ułożyć sobie życie we dwoje (bo na dluższą mete 3 nie ma sensu) ale martwimy się o Kamilę co zrobi jak nasza 2 zostawi ją w jednej chwili.

Gość gość
bawsie z nimi dwoma i nie marudz. Chociaz placa za siebie?

Gość gość
Tak płacą ale problem jest w tym że jestem z Kamilą przy niej nie mogę się nawet pocałować z Julją ani podtrzymać za ręce. Julja cały czas udaje że jest w stosunku do mnie oschła i traktuje czysto fizycznie. A jesteśmy w sobie zakochani. Może jej poptosty powiedzieć i wtedy poprostu będę miał 2 dziewczyny(bo w tej chwili Kamila ma chłopaka i dziewczynę ) wiem to skaplikowane.

Gość gość
Tylko nie wiem czy ona to zaakceptuje.

Gość gość
Patologia. Nie wierzę w to. Provo.

Gość gość
Słabo napisane provo.