Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za duzo pokarmu , pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Karmie piersią 14 tyg , pierwszy nawał pokarmu ( po cesarce) miałam kilka dni po porodzie, ale w tamtym tyg miałam bardzo obrzekniete i twarde piersi ( syn je co 3 godziny, czasem częściej zalezy jak mu się chce

Gość gość
wcieło mi reszte tekstu, po tyg znowu są ciezkie, i bolą a mleko tryska, wie ktoś ile to może trwać i czy to normalne

Gość gość
Ja mialam bardzo duzo pokarmu. Mozesz odciagac do uczucia ulgi lub przystawiac dziecko czesciej, ale to tez moze skutkowac wieksza inoscia mleka. To sie w koncu unormuje, u nas przy rozszerzaniu diety juz bylo coraz mniej. Ale jeszcze to potrwa. Jak piersi bola to niedobrze, jesli bedziesz miala zaczerwieniona i goraca piers, goraczke to idz szybko do lekarza.

Gość gość
Autorko musisz odciagac do tzw.poczucia ulgi. Laktator kup. I okłady z kapusty trochę zgniecionej

Gość gość
Ja miałam taki problem z za duza ilością pokarmu, mleko mi tak tryskalo dosłownie gdzieś do 7 miesiąca życia dziecka, aż nie zaczął jeść większej ilości stałych pokarmów. jak odciągalam laktatorem to w parę minut było 200 ml. Była masakra, ale jakoś przetrwałam. Jedyna rada to tak jak ktoś napisał, odciagaj troszkę aż piersi przestaną boleć.