Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

wielkie odliczanie czy ex odda mi kasę która ukradł

Polecane posty

napiertalam do niego od samego ranca i otrzymałam info ze po pracy wyśle mi przelewem kasę która mi ukradł. Ciekawa jestem czy dotrzyma słowa. jeszcze kilka godzin.

zaniechalam już upominanie się o hajs ktory sam powinien mi przesłać w zamian za moja pomoc w interesie. kit z tym. Ale o te 243 zl będę walczyć jak lwica, nie podaruje mu !!!

dodam ze to mogła być taka zagrywka ze niby teraz uspokoi że odda żebym przestała napiertalac.

Gość gość
Zalosna:O Co nas to obchodzi?ty i twoj byly?

Gość gość
243 zł to sporo gotóweczki

Gość gość
Może tyle bierze za usługi sexualne. Tania z niego dziwa jakby co :D

bo raźniej mi czekać z wami. może chociaż jedna osoba będzie czekała w napięciu na zakończenie tej ważnej dla mnie sprawy

nie mogę tego pojąć ze gościu kupił sobie samochód, wydaje kupę szmalu na alkohol w barze (bo przecież butelkowe ze sklepu za tanie), kupuje ciuchy, a żeby oddać dług to nie ma. To jest złodziejstwo i diabelstwo w czystej postaci.

Gość gość
Przypuszczam że ci nie odda. Trzeba było nie pożyczać.

Już z 5 razy przerabialam taka sytuacje i koniec końców oddawał ale ile nerwów przy tym straciłam. w tej kwocie jest część za abonament telefoniczny który jest na mnie, wzięłam dwie karty, w tym jedna dla niego a on nawet tego nie doceni ze nie musi zapiertalac co chwilę po kupon doladowujacy konto tylko ja robię opłaty

taki z niego bogacz a żeruje na biednej bezrobotnej, jaki tupet trzeba mieć ? jakim diabłem trzeba być ?

Gość Studzia
najlepsze jak wypomina mi że jak ze mną mieszkał przez pół roku (nic przy tym nie płacił , bo ja placilam stala kwote) to musiał wydawać więcej na jedzenie i papierosy. no ja piertole... nie dość ze se mieszkał za darmo (i nikt do do tego nie zmuszał ) to jeszcze piertoli ze wydawał tyle kasy a ja mu nic nie kupowałam i nie gotowałam. czujecie to ?najlepiej to by chciał żebym mu jeszcze płaciła ze ze mną mieszka xd popiertoleniec. Teraz płaci półtora kafla za same mieszkanie (wynajmowanne) i co lekko mu? ciężko miał jak ze mną mieszkał za darmoche i od czasu do czasu poczestowal mnie papierosem? widzicie teraz jaki z niego roszczeniowy penis. napepiej rozliczyl by czas który ze mną spędzał. ile mi policzył PLN za nasz 'zwiazek'?! jakim diabłem trzeba być ? dlatego będę się dopominac o te 243 zl i nie odpuszczę brudasowi

Kochałam go, nie widziałam świata poza nim. Ciągle tylko on, on, on, w myślach, w snach, o poranku, w ciągu dnia, wieczorem, w nocy, tylko on, nikt inny. Mimo jego wad, ciągle był numerem jeden. Może dlatego z nim byłam?! I nie zdawałam sobie sprawy ze szkód związanych z jego paskudnym charakterem i brakiem szacunku do innych? Gdyby ktoś rok temu powiedział, że mnie skrzywdzi, nie uwierzyłabym tej osobie. Bo dałabym sobie rękę za niego uciąć. I co? I nie miałabym tej jepanej ręki :D Jak zaczął mnie konkretnie tyrać kilka miesiecy temu, tłumaczyłam to sobie, tym, że może ja zawiniłam, przez moje wady w charakterze on zachowuje się tak a nie inaczej. Nie, kuźwa, nie. To on jest wszystkiemu winien, to on pomiata ludźmi, jest pyszny i "rozdaje karty" (jak sam stwierdził). Toksyczność przeszła wszelkie granice. Dlatego zero kontaktu z nim.

Gość gość
I co ? Oddał ci tę kasę ?

Gość 12 5tys na reke
Ile masz lat? Nie to, że mnie to jakoś strasznie interesuje, ale nie daje Ci wiecej jak 23

"Kiedys kobietom zakladali homonto i orali nimi pole" x To jest mit. Kiedyś w polu pracowali i jedni i drudzy, a chomąto nie zakładano ludziom, może jedynie w wyjątkowych przypadkach i to raczej byli faceci co je ciągnęli.