Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie o pożyczce w incredit

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję pożyczki najlepiej 1800 - 2000 zł i znalazłam ofertę incredit, gdzie taka pożyczka może być nawet za darmo z terminem spłaty do 61 dni. Korzystał już ktoś z Was? Mozecie napisać czy faktycznie tak jest? Interesują mnie odpowiedzi tylko związane z moim pytaniem jeżeli ma ktoś mówić po co pożyczka itp to niech się nie wypowiada bo oznacza to, że nigdy nie zaznał trudnej sytuacji finansowej. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tą firmą to napiszcie proszę

Gość radziooo
Ja brałem pożyczkę w incredit tylko ze względu na to, że tam jest taki długi czas na spłatę. Jeżeli spłacisz wszystko w terminie to nie zapłacisz więcej niż pożyczyłaś.

Gość gość
Polecam zajrzeć Ci na taką stronę: http://pozyczkainternet.pl/szybka-pozyczka-przez-internet-w-incredit-sprawdz-opinie-i-koszty/ Tam masz WSZYSTKO na temat pożyczki w incredit. Ja składam wniosek za pośrednictwem tej strony i szybko oddzwoniła do mnie Pani. W zasadzie w ciągu niecałych 10 minut. Minimum formalności. Jestem w trakcie spłacania, ale póki co jestem zadowolona.

Gość radny
61 dni na spłatę to bardzo dużo, nie spotkałem się z tym. Sprawdzę to z ciekawości. Ja też zaciągałem pożyczki już ze 3 razy w swoim życiu i to nie wstyd że jest się w trudnej sytuacji. Niestety czasem tak bywa.

Gość gość
też brałem pożyczkę w incredit i mam dobre opinie na temat pożyczki w tej firmie. Szybko i bez problemów

Gość incredit opinie
incredit opinie ma pozytywne jak sprawdzałem 2 tygodnie temu bo własnie w incredit brałem pożyczkowe na 5000pln

Gość gość
opinie o incredit sprawdzaj na forach kredytowych albo na blogach o kredytach

Gość gość
incredit jest ok moim zdaniem - wysoka kwota pożyczki i niskie koszty tak powinno być

Gość negatywne opinie o incredit
a jakieś negatywne opnie o incredit są?

Gość gość
w incredit jest dobre o, że mają niskie koszty pożyczki a do 10 000zlotych można u nich dostać tak więc kwota pozyczki jet naprawę duża

Gość gość
W incredit jak czytałem opinie na forum o kredytach to pisali, że łatwo dostać maksymalna pożyczkę czyli 10 000 zlotych - to prawda?

Gość gość
ja mam 10 000 w incredit i dostałem w sumie do reki w 25 minut na moim koncie w banku był pieniądze.

Gość incredit sprawdza bik
A incredit sprawdza w BIK - potrzebuje kasy bez BIKU

Gość gość
Incredit sprawdza BIG z tego co ja wiem

Gość gość
ale w ogóle tam biku nie sprawdzają? A jak z innymi rejestrami big erif itd?

Gość gość
tak bez bik big erif

Za pożyczkami nie jestem i raczej trzymam się od nich z daleka

Gość gość
Zanim zaczniemy rozważać pożyczki od Incredit, polecam zapoznać się z materiałem Net Credit i Incredit ukarane przez UOKiK za nieuczciwe praktyki rynkowe https://www.netpozyczka24.pl/net-credit-i-incredit-ukarane-przez-uokik-za-nieuczciwe-praktyki-rynkowe/ Może to nam pomóc w podjęciu odpowiedzialnej decyzji kredytowej. Bo nie wiem czy dobrym jest pożyczanie od firm, które stosuja niedozwolone praktyki rynkowe.