Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123asd

Jaki telewizor polecacie?

Polecane posty

Gość 123asd

Chcę kupić tv 39 lub 40 cali, najlepiej A+, bez zbędnych bajerów typu smart. Zależy mi tylko, żeby można było podłączyć laptop, a poza tym będzie służył do oglądania cyfrowej naziemnej. Co byście polecili?

Gość gość
kup rubina pytanie głupie; każdy w sklepie. byle nie philips; z dawnego philipsa została tylko nazwa, którą kupili Chińczycy. Wystarczy poczytać opinie o tym badziewiu i kłopotach z reklamacjami

Gość gość
generalnie telewizor bez smart i podłączenia do sieci to pomyłka i to poważna. szukaj jakiegoś samsunga, ewentualnie LG, chociaż te ostatnie mają podobno problemy z oprogramowaniem.

na pewno nie sugeruj się reklamami w tv czy necie, a czemu? oto odpowiedź http://canteen.pl/ Ja bym osobiście nie wybierał teraz telewizora bez możliwości podłączenia do internetu czy bez rozbudowanych funkcji typu "smart". Mogę polecić rozejrzeć się za Sony-m, bo mają na prawdę świetne modele w dobrych cenach.

Gość prawictwo pospolite 152
wszystkie są do siebie podobne , wiec obojętne co kupisz LG , Philips , Sony , Samsung - wybierz jeden z tych

Gość prawictwo pospolite 152
Jeżeli chodzi o moją radę , to ja raczej skłaniałbym się ku LG ewentualnie samsung

Gość piterro88
Obecnie na rynku najlepszym wyborem są telewizory LG. Jak poczytasz opinie czy testy sam się o tym przekonasz http://www.tvtest.pl/tag/lg/. Sam posiadam model z OLED i jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu i głębi kolorów. Co więcej, z tego co wiem, również starsze modele dawały i dają radę :)

Gość gość
smart tv obowiazkowo. ogladamy na nim netflixa, czyta tez filmy z pendriva z napisami, wiec nie trzeba podpinac laptopa ;]

Gość gość
Jaki telewizor wybrać? W dobrej cenie, ze smart TV :(.

Gość gun_on
Nie lepiej byłoby udać Ci się do RTV EURO AGD i poprosić o poradę? Gdy nie wiem jaki produkt wybrać, proszę o doradztwo i otrzymuję je :-).