Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitkaaaa

Czy mu zależy? Proszę przeczytajcie...

Polecane posty

Gość Anitkaaaa

Może komuś starczy czasu by to przeczytać... Poznałam w pracy fajnego faceta, który ma żonę i dzieci. Ja również mam męża i dzieci... Widzimy się raz w tygodniu w sprawach służbowych. Od 2 tygodni zaczęło coś się dziać... Zaczął inaczej na mnie patrzeć podczas spotkania, gdy pisałam smsy służbowe aby mi pomógł to pomagał i pisał, że bardzo się cieszy, że mi pomógł... Tydzień temu napisał, że zawracam mu głowę bardziej niż tylko służbowo. Że czuje mój zapach mimo, że już poszłam... ja napisałam, że ma magnetyczną osobowość, ogólnie jak zacznę z nim pisać to "odbija piłeczkę" i flirtuje ze mną... ale sam nie pisze pierwszy. Ja również nie piszę pierwsza - jedynie w sprawach służbowych i wtedy zaczyna się gadka... Co o tym myślicie? Czy mu zależy na znajomości? I czemu nie pisze pierwszy?

Gość gość
Bo ma cię gdzieś ! Kolejna tandetna historia . Idź z nim do łóżka przekonasz się wtedy co on do ciebie czuje

Gość gość
jestes prostytutka zeby zdradzac meza?:o

Gość Anitkaaaaa
Skoro ma mnie gdzieś to po co mi w ogóle zawraca głowę???

Gość gość
bo chce z*****ać za free 🖐️

Gość gość
Czy ja mówiłam, że chcę zdradzać męża? Wolę się usunąć zanim będzie za późno!!! Chcę wiedzieć czy to po prostu flirt z nudów z jego strony czy co...

Gość Anitkaaaaa
Jak zwykle chodzi tylko o sex. Faceci to ch*je...

Gość gość
Gdybys nie chciala zdradzic chlopa, to odrzucilabys ten "flirt" od razu, ale tobie pewnie tez sie bardzo chce :o🖐️

Gość Anitkaaaaa
Nie chcę zdradzać męża i odrzucę flirt. Myślałam po prostu, że podoba mu się moja osobowość ale zapewne macie rację... Chodzi tylko o sex... Jestem załamana facetami

Gość gość
Anitkaaaaa dziś Nie chcę zdradzać męża i odrzucę flirt. Myślałam po prostu, że podoba mu się moja osobowość x Wychodzi na to że jeżeli spodobałaby mu się twoja osobowość to wtedy byś się z nim puściła... ".. Chodzi tylko o sex... Jestem załamana facetami " Jesteście takie same jak my... Skończ pieprzyć i wracaj do męża.

Gość Anitkaaaaa
Chyba lepiej zmienię pracę bo się zakocham jeszcze w debilu :o

Gość gość
zmień se mózg 🖐️

Gość gość
On ci zawraca głowę ? Przecież sama piszesz ze nigdy nie pisze pierwszy !

Gość gość
jeśłi masz męża i nie szukasz romansu to po co wiedza na temat " czy mu zależy " .... traktuj go służbowo , nie reaguj na podteksty i po sprawie .

Gość Anitkaaaaa
Ja piszę pierwsza bo muszę - problem polega na tym, że on u mnie składa zamówienia towarowe więc ja muszę traktować go jak klienta, dzwonić i mówić o aktualnych promocjach itp. Muszę odzywać się pierwsza bo taka jest zależność służbowa. Jak napiszę przykładowo sms "muszę się z Tobą umówić w przyszłym tygodniu - oczywiscie służbowo" on odpisuje: "to czekam na propozycję spotkania oczywiście śłużbowo :) :) :)" i zaczyna się.... Pytam czy mu zależy bo wolałabym mieć jasne sytuacje w pracy, zwłaszcza, że to dopiero początek nowej pracy...

Gość gość
Troche zła forma tych twoich wiadomości do niego" oczywiście służbowo " przecież to jasne:O oj cos czuje, ze cie c**a swędzi :O

Gość gość
z tych sms-ów widać że to ty go czarujesz a on tylko podtrzymuje ton jaki narzucasz. Według mnie taki służbowy sms do niego powinien brzmieć: musimy omówić to i to trzeba więc ustalić termin tej rozmowy.