Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela 10 km od opola jest najfajniejszy park rozrywki w polsce

Polecane posty

Gość gość

z polkowskiego do tego parku rozrywki jest 60 km czyli godzina drogi a z namysłowa 50-55 km co roku tam jest coraz fajniej bo co roku tam jestem

Gość gość
tu koło opola jest ten park rozrywki JuraPark Krasiejów   4,6193 opinie z Google Park rozrywki w Krasiejowie, Polska JuraPark Krasiejów, Dinopark w Krasiejowie – muzeum paleontologiczne połączone z parkiem rozrywki umieszczone na ciągle aktywnym terenie wykopalisk paleontologicznych w Krasiejowie. Wikipedia Adres: 1 Maja 10, 46-040 Krasiejów Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Telefon: 77 465 48 00 Zaproponuj zmianę Opinie z internetu

Gość gość
tu jest krasiejów Krasiejów (niem. Krascheow) – wieś położona w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Ozimek, ok. 5 km na wschód od drogi krajowej nr 46 Opole-Lubliniec-Częstochowa i siedziby gminy – Ozimka, na południe od drogi wojewódzkiej nr 453 Bierdzany-Zawadzkie.

Gość gość
JuraPark Krasiejów - dinozaury JuraPark Krasiejów - statek JuraPark Krasiejów JuraPark Krasiejów - kolejka JuraPark Krasiejów - dmuchaniec JuraPark Krasiejów - pawilon muzealny JuraPark Krasiejów - plac zabaw JuraPark Krasiejów - pływaczki JuraPark Krasiejów - plaża JuraPark Krasiejów - Tunel Czasu

Gość gość
Park Nauki i Rozrywki - JuraPark   4,6193 opinie z Google Park rozrywki Adres: 1 Maja 10, 46-040 Krasiejów Telefon:77 465 48 00 Godziny: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Zaproponuj zmianę Popularne godziny

Gość gość
żenada ? a byłeś tam? Park Nauki i Ewolucji Człowieka   4,716 opinii z Google Muzeum historii naturalnej Adres: 1-go Maja 10, 46-040 Krasiejów Telefon:77 465 48 00 Godziny: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Zaproponuj zmianę Popularne godziny

Gość gość
dla ciebie wszystko jest żenadą a tak naprawde to żenujacy to jesteś ty bo wszystko krytykujesz wszystko obrazasz a nawet pisać nie potrafisz w dodatku w starej zapyziałej i zapleśniałej kamienicy mieszkasz w ciasnym mieszkanku nigdzie nigdy w zyciu nie byłeś a wszystko krytykujesz nawet wczorajsze mieszkania a ciekawe jak ty mieszkasz co? na pewno sto razy gorzej niż ja w polkowskiem zrozum przygłupie że zenujacy to jesteś ty gościu co w doopie był i goofno widział

Gość gość
ps i jeszcze raz pisze ze sam jestes zenujacy i jedyne co potrafisz to wszystko krytykować a naprawde nigdzie nigdy nie byłes mieszkasz w starej zagrzybionej kamienicy jesteś bezrobotny bo 24/H na dobe tu przesiadujesz i wszystkich i wszystko obrazasz i udajesz niewiadomo kogo a naprawde jesteś zwykłym śmieciem pełnym kompleksów i ukrywasz sie pod nickiem no odeważ sie pod twoim nazwiskiem coś napisać tchórzu ja mam na imie mateusz nazwisko kołbuc czyli pod moim nazwiskiem ci to pisze frajerze

Gość gość
i co ty na to frajerze ?

Gość gość
niestety ale to ty w doopie byłeś i goovno widziałeś i dlatego jarają cię rzeczy bardzo mocno przeciętne lub wręcz kiepskie 1. mieszkasz w syfie i brzydocie, dlatego podobają ci się mieszkania brzydkie, urządzone bez polotu, a nawet bez smaku. jak ci pokazałem mieszkanie bijące je na głowę to stwierdziłeś, że tak samo przeciętne jak te twoje. To świadczy tylko o twoim braku poczucia estetyki. No, ale to efekt dorastania w takim a nie innym środowisku 2. spędzasz bieda wakacje w tandetnym, nastawionym na najniższe gusta zakopanem, w dodatku na kampingach. Nie wiesz zatem co znaczą prawdziwe wakacje w dobrym obiekcie i pięknych okolicach. To znowu nie twoja wina, ale rodziców, którzy sami nie mają żadnych potrzeb, więc i tobie przekazali tę bylejakość 3. mieszkasz na zapdłej wsi, więc wydaje ci się że dziura jaką jest namysłów to bóg wie jaka metropolia i mekka kultury i rozrywki na pocieszenie powiem ci, że nie odbiegasz zbytnio od innych pozbawionych kultury i dobrego smaku polskich januszów... i chyba nie sądzisz, że jestem tak durny jak ty, żeby w necie zamieszczać JAKIEKOLWIEK informacje o sobie, swoim domu itp. Wierz sobie w co chcesz, ja mam to gdzieś. Byłem w miejscach o jakich ci się nie śniło i mieszkam też w warunkach jakich nigdy mieć nie będziesz, bo na to pracuję w dużej firmie, która płaci wiele więcej niż te wasze namysłowskie montownie. No, ale to też poza twoim zasięgiem pojmowania, więc uważasz, że nikt tak nie ma. Po prostu żyjesz w ograniczonym świecie i sam jesteś ograniczony...

Gość gość
skoro krasiejów jest kiepski to dlaczego JuraPark w Krasiejowie z certyfikatem TripAdvisor Nowa Trybuna Opolska-03.08.2016 Podróżni docenili Park Nauki i Rozrywki w Krasiejowie za najwyższą jakość usług świadczonych w branży hotelarskiej. - TripAdvisor to ... Krasiejowski JuraPark ma certyfikat jakości międzynarodowego ... Radio Opole-03.08.2016 i co?

Gość gość
W sobotę Noc Muzeów w JuraParku w Krasiejowie Autor: Adam 2016-05-13, Aktualizacja: 2016-05-13 09:08

Gość gość
Nie masz dużej ani żadnej firmy rozumiesz moi rodzice mają firmę i wiedzą jak jest ciężko a ty nie masz żadnej firmy jesteś bezrobotny bo byś tu nie pisał tylko byś się firmą zajmował bo to ciężka praca 365 dni w roku żeby byli klienci żeby im sprostać trzeba sie wszystkim zajmować ty nie masz firmy bo ja wiem jak to jest i nikt mi nie wmówi że jest inaczej ps dużo razy byłem w dużych miastach a we Wrocławiu mega dużo razy i co Wrocław mnie nie powala wiesz? Kraków Poznań Katowice w których też byłem mnie nie powalają ps tu jesteś żenujący frajerze gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł bezrobotny frajerze :P

Gość gość
gość od homocwela cały świat docenił krasiejów więc nie jest kiepski zobacz sobie JuraPark w Krasiejowie z certyfikatem TripAdvisor JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. 9 zdjęć JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. @Witold Chojnacki JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. Pokaż wszystkie miniatury Brak zdjęcia autora Ewa Bilicka Data dodania: 03.08.2016, 16:31 Ostatnia aktualizacja: 03.08.2016, 16:32 Skomentuj Podróżni docenili Park Nauki i Rozrywki w Krasiejowie za najwyższą jakość usług świadczonych w branży hotelarskiej. - TripAdvisor to międzynarodowa platforma internetowa udostępniająca informacje na temat hoteli i innych miejsc wartych odwiedzenia - mówi Jolanta Labus z Parku w

Gość gość
o jezu :o ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :o rozumiem, że szkołę specjalną dla opóźnionych ukończyłeś?

Gość gość
gościu od homocwela skoro krasiejów jest żałosny to dlaczego JuraPark w Krasiejowie z certyfikatem TripAdvisor JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. 9 zdjęć JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. @Witold Chojnacki JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. JuraPark w Krasiejowie zyskał uznanie odwiedzających. Pokaż wszystkie miniatury Brak zdjęcia autora Ewa Bilicka Data dodania: 03.08.2016, 16:31 Ostatnia aktualizacja: 03.08.2016, 16:32 Skomentuj Podróżni docenili Park Nauki i Rozrywki w Krasiejowie za najwyższą jakość usług świadczonych w branży hotelarskiej. - TripAdvisor to międzynarodowa platforma internetowa udostępniająca informacje na temat hoteli i innych miejsc wartych odwiedzenia - mówi Jolanta Labus z Parku w

Gość gość
Gość od homocwela tripadvisor docenił Krasiejów PS mnie żadne kina opery operetki imprezy masowe nie interesują wiele razy byłem w kinie w magnolia park i w koronie we Wrocławiu i co nie powala i nie zachwyca na wycieczkach szkolnych byłem w operach operetkach teatrach i żenada trzeba być chorym by zachwycać sie durnymi spektaklikami w teatrzyku dla idiotów byłem kilka razy i nie wrócę panorama racławicka w której byłem jak również ogród botaniczny japoński też w których byłem są fajne w zoo w dzieciństwie wiele razy we Wrocławiu i Opolu byłem i to bardziej normalna od tych teatrzyków rozrywka ale to było w dzieciństwie ostatnio byłem w zoo we Wrocławiu po otwarciu afrykarium mnie żadne openery Orange warsaw festiwal i żadne inne festiwaliki nie interesują bo za dużo ludzi syf bo śmiecą śmierdzą ciasno i ryk na koncertach bo za głośno puszczają w tramwajach jak jeżdżę po Wrocławiu to wszędzie Brud bo nikt nie potrafi posprzątać więc czym tu się zachwycać ps na czubek sky towera nie wjadę bo mam lek wysokości mimo że to w środku wieżowca wiec duże miasto dla mnie nie ma nic do zaoferowania muzeów galerii sztuki nie lubię bo na wycieczkach szkolnych w muzeach się nudziłem a w galeriach sztuki same bohomazy jakiś pseudoartystów więc czym się zachwycać?

Gość gość
Ps i co jest fajnego mieszkać w bloku bez podwórka ogrodu z balkonem i niczym więcej co? To jest katorga a na wsi mam ciszę spokój mam podwórko sad ogród dużo lasów a w mieście tłok każdy o każdego się ociera korki smród spalin hałas więc ja bym tak nie wytrzymał frajerze :-o

Gość gość
I co ty na to?

Gość gość
I co sądzisz o mojej opinii o miastach powyżej?

Gość gość
Katowice – miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, siedziba władz województwa śląskiego. Jeden z głównych ośrodków Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego i największe pod względem ludności miasto konurbacji górnośląskiej. Powierzchnia: 164,7 km² Pogoda: 25 °C, wiatr wsch., 6 km/h, wilgotność 52% Liczba ludności: 308 269 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych