Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać jak znaleźć kobietę która pokocha mnie, a nie moje pieniądze?

Polecane posty

Gość gość

Wcale się nie afiszuje z kasą, samochodem jeżdże 10letnim (seat ibiza) ale mam dom i własną firmę, jak podrywam jakąś to zawsze każda kobieta wypytuje "co robisz? gdzie pracujesz?" mam kłamać i wymyślać że pracuje na kasie w biedronce albo że jestem ochroniarzem za 1200 żeby na kase nie leciały? a jak mówię prawdę, jaką mam firmę to zaraz wiedzą że za tym stoi niezła kasa i już widze ten błysk w oku takiej kobiety.

Gość gość
ONLY MONEY AND LOOK just all what they need :-)

A moze ty widzisz to co chcesz widziec? (Ze leca na kase). Kiedys na sympatii jak sie mnie laska spytala co robie to powiedzialem, ze pracuje na kasie w biedronce (jezdze mercedesem amg i mam w chuj kasy, na kasie nie pracuje) to przestala odpisywac. :D owszem sa wyrachowane, ale to jest maly procent. :) zdecydowana wiekszosc, nie jest w stanie zwiazac sie z facetem ktorego nie kochaja (nie odczuwaja chemii, ani emocji). Zwiazek bez milosci nie ma szans przetrwac choc nie wiem jak obrzydliwie bogaty bys byl.

A moze ty widzisz to co chcesz widziec? (Ze leca na kase). Kiedys na sympatii jak sie mnie laska spytala co robie to powiedzialem, ze pracuje na kasie w biedronce (jezdze mercedesem amg i mam w chuj kasy, na kasie nie pracuje) to przestala odpisywac. :D owszem sa wyrachowane, ale to jest maly procent. :) zdecydowana wiekszosc, nie jest w stanie zwiazac sie z facetem ktorego nie kochaja (nie odczuwaja chemii, ani emocji). Zwiazek bez milosci nie ma szans przetrwac choc nie wiem jak obrzydliwie bogaty bys byl.

Dzis czytalem, ze jedna wziela wlasnie slub z rozsadku. Wyszla za bogatego i ogarnietego faceta, ale go nie kochala. Malzenstwo nie przetrwalo, ona wniosla pozew o rozwod bo sie zakochala w jakiejs mameji zyciowej. Jak widzisz milosc jest slepa i nie logiczna. :)

Gość gość
Nie kłam, po co. Ja pracuję jako dyrektor marketingu 3 firm, większość pracy w biurze. Jak mnie ktoś pyta, odpowiadam, że pracuję w biurze i wszyscy myślą, że jestem człowiekiem ksero :D Mów, że pracujesz w firmie (z branży...) i że zajmujesz się głównie sprawami... np. papierkowymi