Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

No i chuj no i czesc

Polecane posty

było z***biscie źle jakieś pytania z dooopy, nie ma jeszce wyników ale musze drukować podanie o warunek bo wiem co dostane

Gość gość
rysio zostaja ci kamieniolomy lub kanalizacja podziemna:D🖐️

e tam najwyzej warunek w listopadzie sie zaliczy to tylko jeden z wielu moich przegrywów życiowych

Gość margo0001
rozumiem cię....znam ten ból :) a duzo tego miałeś do wkucia ? ja to tyle miałam do wklepania na pamięć że już mi się nie dobrze robiło

Gość margo0001
najlepiej to mają oczywiście ścisłowcy na studiach technicznych bo nie mają tyle pamięciówy....no ja też zdawałam warunek...taki jeden mnie uwalił i jeszcze bezczelnie śmiał mi się w twarz.....no tacy wredni ludzie

Gość Turkuć
Student bez warunku jest jak żołnierz bez karabinu.

Gość gość
ile mi problemów narobił, tyle 400 zł musiałam przez niego wyrzucić w błoto

no właśnie kierunek techniczy ale i tak było mnóstwo definicji, a dał jakieś gówno którego nawet w necie nie szło znaleźć, potem jak gadałem z innymi to mało kto to zrobił, wiec staruch dzisiaj ujebał 1/3 roku

Gość margo0001
no w tym moim byłym przybytku niedoli na pewno...

u mnie warunek jest za darmo, dopiero za powtarzanie się płaci 200zl chyba. tylko chujowo ze bede musial jeszcze raz sie z nim widziec

Gość margo0001
to postaraj się go ominąć ....zapisz się do innej grupy w tym semestrze...ja tak robiłam :)

Gość Turkuć
U mnie się płaci tylo za powtarzanie ćwiczeń.

Gość margo0001
a u mnie się płaciło za wszystko, jak pomyślę że tyle osób skończyło studia i ani złotówki na to nie wydało to mnie skręca ......nie ma sprawiedliwości na tym świecie ....

Gość gość
wiedzieliscie o tym??? Krasiejów (niem. Krascheow) – wieś położona w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Ozimek, ok. 5 km na wschód od drogi krajowej nr 46 Opole-Lubliniec-Częstochowa i siedziby gminy – Ozimka, na południe od drogi wojewódzkiej nr 453 Bierdzany-Zawadzkie. JuraPark Krasiejów   4,6193 opinie z Google Park rozrywki w Krasiejowie, Polska JuraPark Krasiejów, Dinopark w Krasiejowie – muzeum paleontologiczne połączone z parkiem rozrywki umieszczone na ciągle aktywnym terenie wykopalisk paleontologicznych w Krasiejowie. Wikipedia Adres: 1 Maja 10, 46-040 Krasiejów Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Telefon: 77 465 48 00 Zaproponuj zmianę

no u mnie niektórzy zdali pierwszy termin co ani razu nie byli na wykładzie i o egzaminie się dowiedzieli dzień przed a ja co się starałem chodzić na te wykłady, albo tacy co byli na każdych z innych przedmiotów mieli 4 i wyzej, a u tego star**** uwalili i dzisiaj prawdobnie tez warunek będą brać. I gdzie tu sprawiedliwosc

Gość margo0001
kurcze ja to nie mam szczęścia.... a z czego zdawałeś maturę ? bo ja rozszerzoną z historii tyle się uczyłam 4 podręczniki wkułam na pamięć ale dali temat wypracowania którego nie było w podręczniku i chyba przez to tak nisko mi tą historię ocenili noo i dupa trzeba było płacić 35 tysięcy :)

z podstawowych przedmiotów tylko bo u mnie w sredniej każdemu kto chciał coś dodatwego to nauczyciele starali się wybić to z głowy. ale za to z kazdego podstawowego mialem ponad 60%

Gość gość
ty to sobie przynajmniej studiujesz za darmo......no u mnie też bardzo ściągają np miałam takie dwie koleżanki które z prawa karnego miały dwie piątki z ćwiczeń i z egzaminu chociaz kompletnie nic nie umiały .....ale za to miały słuchawkę w uchu i tak zdawały na piątki w pierwszych terminach dużo takich było...

Gość gość
noo właśnie ja też mialam ponad 60 % tylko z rozszerzonych ale t było za mało

Gość gość
nooo ale ja taka obrotna nie jestem więc trzeba było klepać na pamięć na to 3 ohhh życie życie

Gość Turkuć
U mnie na wydziale jest gablota ze starymi notatkami. Poza tym u mnie w grupie krąży adres email z archwalnymi notatkami z różnych wykładów. Ja swoje tez dokładam i się nimi dzielę. Wyznaję zasadę "pomagaj innym to i tobie pomogą" i to działa.

Gość gość
no i ile na ten warunek wydasz?

Gość gość
JuraPark Krasiejów   4,6193 opinie z Google Park rozrywki w Krasiejowie, Polska JuraPark Krasiejów, Dinopark w Krasiejowie – muzeum paleontologiczne połączone z parkiem rozrywki umieszczone na ciągle aktywnym terenie wykopalisk paleontologicznych w Krasiejowie. Wikipedia Adres: 1 Maja 10, 46-040 Krasiejów Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Telefon: 77 465 48 00 Zaproponuj zmianęKrasiejów (niem. Krascheow) – wieś położona w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Ozimek, ok. 5 km na wschód od drogi krajowej nr 46 Opole-Lubliniec-Częstochowa i siedziby gminy – Ozimka, na południe od drogi wojewódzkiej nr 453 Bierdzany-Zawadzkie. Spis treści

Gość gość
JuraPark Krasiejów   4,6193 opinie z Google Park rozrywki w Krasiejowie, Polska JuraPark Krasiejów, Dinopark w Krasiejowie – muzeum paleontologiczne połączone z parkiem rozrywki umieszczone na ciągle aktywnym terenie wykopalisk paleontologicznych w Krasiejowie. Wikipedia Adres: 1 Maja 10, 46-040 Krasiejów Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Telefon: 77 465 48 00 Zaproponuj zmianę Krasiejów (niem. Krascheow) – wieś położona w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Ozimek, ok. 5 km na wschód od drogi krajowej nr 46 Opole-Lubliniec-Częstochowa i siedziby gminy – Ozimka, na południe od drogi wojewódzkiej nr 453 Bierdzany-Zawadzkie.

Turkuć akurat z tego star****co roku wymysla co innego nic nie wydam na warunek bo jest za darmo, dopiero za powtarzanie sie placi

Gość gość
nie prawda nie działa ja pozyczałam caaaaałe wykłady, ale mnie nikt niczego nie chciał pożyczyć

Gość gość
JuraPark Krasiejów   4,6193 opinie z Google Park rozrywki w Krasiejowie, Polska JuraPark Krasiejów, Dinopark w Krasiejowie – muzeum paleontologiczne połączone z parkiem rozrywki umieszczone na ciągle aktywnym terenie wykopalisk paleontologicznych w Krasiejowie. Wikipedia Adres: 1 Maja 10, 46-040 Krasiejów Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–19:00 Telefon: 77 465 48 00 Zaproponuj zmianę Opinie z internetu