Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcępracować

Praca w domu. Mam pytanie :)

Polecane posty

Gość Chcępracować

Dzień dobry, na chwilę obecną siedzę w domu. Diecko w przedszkolu, mąż w pracy. Ja też chciałabym pracować ale lubię gdy jest w domu czysto, obiad jest na czas kiedy wszyscy przychodzą do domu...dlatego też zastanawiam się nad pracą w domu. Jest tu może ktoś, kto takową się zajmuję? Co robicie? Jak zaczynaliscie? I czy jakiś grosz z tego jest? Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Gość gość
Prowadzę sklep internetowy, praca często trwa więcej niż 8 godzin więc w domu nie zawsze jest błysk i obiad.

Gość Chcępracować
A jak pani zaczynała? Od razu otworzyła pani własną działalność? Podejrzewam, że potrafilabym tak sobie czas zorganizować, że i porządek by był :)

Gość gość
Ja jestem specjalistą ds marketingu, pracuję w domu. Grosz z tego wynosi obecnie ok. 3-5000zł netto. Z tym, że u mnie nie ma szans na obiad na czas i sprzątanie w czasie pracy, nawet w weekendy rypię nadgodziny. Znajomy jest copy, nadgodziny ma góra raz w mcu, pensja ze 2500. Zaczynaliśmy oboje w ten sposób, że zrobiliśmy studia kierunkowe i staliśmy się specjalistami w swoich dziedzinach. Wiem, że również graficy i informatycy pracują w domu. Trzeba paru lat by zostać specjalistą, więc jeśli masz sporo czasu i teraz weźmiesz się za naukę, za 3-7 lat będziesz mogła pracować w domu.

Gość gość
Tak choć początki były trudne bo trzeba było wpierw zainwestować. Pierwszy rok był chudy, potem coraz lepiej, a teraz czasem mam wrażenie, że przechodzę klęskę urodzaju. I nawet najlepsza organizacja nie wydłuży doby. Za dużo mam pracy na mnie jedną ale za mało by kogoś zatrudnić.

Gość gość
W razie gdybyś pytała, co robię na forum, to właśnie jestem w delegacji. Aha, koleżanka też pracuje w domu. Jest telemarketerem. Ile zarabia, nie wiem, ale tu nie trzeba długiego przyuczania.

Gość gość
Autorko a co byś chciała robić?

Gość Chcępracować
Co bym chciała robić? Cokolwiek, akurat lubię pracować i żadnej pracy się nie boję i robię wszystko na 100%

Gość gość
Ja pracuje jako troll na tym forum aby była większa oglądalność reklam zarabiam ok 3 tyś zł ale pracuje 7 dni w tygodniu

Gość gość
Trollem być bym nie chciała hahaha

Gość gość
No widzisz to nie taki lekki kawał chleba jak się zdaje

Gość gość
Ja niedawno zaczęłam pracę w domu. Robię ozdoby z drewna i sprzedaje internetowo, kokosowe nie ma lalek dla kogoś kto lubi pracę i robi bo tak jest mu dobrze plus jakiś grosz wpada to naprawdę fajne i wciągające zajęcie. Tym bardziej że ludzie lubią takie rzeczy, robione ręczne, nietypowe. Powodzenia

Gość gość
Najczęściej są to strugane czarne penisy powyżej 45 cm, a także kulki analne wszystko muszę wypróbować przed wysłaniem :D

Gość gość
Przy własnej działalności pozyskiwanie klientów jest bardzo istotne. Bez nich nie będzie obrotu i zysków. Bardzo pomocne w tej materii może okazać się odpowiednie rozreklamowanie swojej działalności, usługi lub produktu. Polecam zapoznać się z http://anee.pl/