Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to przeznaczenie

Polecane posty

Gość gość

Opowiem wam coś W wieku 12 lat spotkałam faceta,przeglądałam mu się a on mi 2 lata później zakochałam się w nim...wszędzie na niego się napotykalam Pewnego dnia poszłyśmy Z koleżankami to szpiegowac,bo myślałam że idzie do dziewczyny i byłam ciekawa... Doprowadził nas do domu w którym mieszkał jego najlepszy kumpel Po kilku dniach spotkałam sie z nim dzięki koleżance,byliśmy w pięknym miejscu wśród natury... Gdy zaczęło iskrzyc i wyznalismy uczucia...ja musiałam wyjechać na dwa tygodnie do babci Nie było komórek nic...przyjechałam Z nadzieją że wpadnę mu w ramiona...koleżanki na mnie czekały że smutną miną. ..wyjechał. .. Nie wróci. ..nie było Z nim żadnego kontaktu.... Dziwnym trafem zakochałam się potem w jego najlepszym kumpli Po latach zostaliśmy małżeństwem Minęło 15 lat i moja ukochana miłość wróciła Nie gadalam z nim,ale mieszkam w miejscowości gdzie wszyscy się znają wiem że pyta o mnie Wpadamy na siebie w różnych miastach,to jest surrealistyczne uczucie.Ja mam męża I dziecko.Mój mąż jest dla niego wrogiem numer 1 bo kiedyś sie przyjaznili a teraz on jest ze mną. To bardzo dziwne znaleźć sie w takiej sytuacji...bardzo

Gość gość
mogl nie wyjezdzac, wiec to jego wina :) byliśmy w pięknym miejscu wśród natury... ladnie napisane :D

Gość gość
Sytuacja go zmusiła, nic o tym nie wiedział rodzice jego tak zadecydowali,i tak się dziwnie złożyło że w czasie kiedy mnie też nie było. Teraz znów jest tu cala rodzina,jakbym cofnela się w czasie,tylko ze niestety tak nie jest,i wszystko ułożyło sie inaczej,a moze poznalam go. ..zeby doprowadzil mnie do mojego męża i tak to miało być :)

Gość gość
No to juz widać ze sie z nim będziesz p*********ic pewnie jak go spotykasz to masz niele k***** ki w oczach c***a mokra szkoda meża i dziecka bo niewiedzą co ich czeka

Gość gość
głupia i pusta jesteś czemu wyszłaś za mąż jak kochałaś tamtego? :O

Gość gość
Kocham męża, opisałam tylko historie która ma miejsce Więc sie tak nie jarajcie...to nie dla tę pych głów