Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z niezbyt towarzyską dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem z moją dziewczyną od 2 lat. Od razu mi się spodobała, ale trochę się za nią nachodziłem. Bardzo dobrze nam się układa, ona jest świetną dziewczyną, inteligentną. Nigdy się nie kłócimy, ona się nie focha, jeśli jest jakiś problem to siadamy i o tym rozmawiamy. Ale jest taka jedna rzecz... Ona jak już się poznaliśmy to nie miała żadnych znajomych, oprócz jednego kolegi i koleżanki, ale oni są z innych miast. Zapytałem ją o to i powiedziała mi, że kiedyś miała znajomych, ale albo oni ją z czasem olewali, albo ona z nimi zrywała, bo byli nielojalni. Myślę sobie w porządku, ale z drugiej strony dziwne żeby 22 letnia dziewczyna z nikim nie wychodziła. Ona powiedziała że niby lubi imprezy, chodziliśmy trochę do klubów potańczyć i faktycznie dobrze się bawiła. Ale jak pierwszy raz zaprosiłem ją do rodziny, wykręcała się, po czym powiedziała prosto z mostu że po prostu nie ma nastroju do wizyt póki co. Odwlekała to kawał czasu, chyba z 2 miesiące, aż rodzice się pytali co się dzieje bo zapowiadałem się wcześniej, w końcu tam ze mną pojechala, była trochę zestresowana, ale dość otwarta. Nie chce tam jednak jechać kolejny raz, podobnie nie chce jechać ze mną i rodzeństwem na małą wycieczkę. Z tego co widzę to ona jest mało towarzyska. Z jednej strony chciałbym, żeby ona była taką dziewczyną "do towarzystwa", to znaczy żeby w nim bardziej brylowała, z drugiej ją kocham i nie chcę w niej nic zmieniać. Wiem wiem wyklucza się to. Ale trochę mi dziwnie jak ja wychodzę gdzieś czy wyjeżdżam z kolegami, a ona nic, albo chodzi na uczelnię/pracuje w weekendy albo siedzi w tym czasie w domu (robi sobie małe przerwy od pracy co jakiś czas bo jeszcze rodzice ją utrzymują. Swoją drogą to też jest dziwne, może też ma związek z ludzmi).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować