Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaskaG

abc

Polecane posty

Gość gość
Nawet bardzo możliwe

Gość gość
Nie wiem czy się zakochał ale na pewno ma ochotę cie przeleciec. W jednym czy drugim wypadku kawał gnoja z niego, w końcu jesteś żoną jego brata.

Gość gość
to dziwne

Gość gość
Na moje oko w doopie Ci sie poprzewracalo of dobrobytu ,stary z********a za granica ,a Ty siedzisz na doopie I Cie cjipa swedzi ,brat pewno sie interesuje bo wie ,ze jestes sama ,a Ty sobie dopowiadasz historyjki ..

Gość gość
ja też miałam taki problem bardzo podobny

Gość gość
A co byś chciała usłyszeć?

Gość gość
Chyba raczej nie.....

Gość gość
Zakładam , że zachowujesz się odpowiedzialnie i nie zachęcasz go do niechcianych awansów. Skoro czujesz się niekomfortowo w jego towarzystwie, to ustaw to wszystko tak, byście mieli kontakt TYLKO w obecności innych osób, nigdy sam na sam. Być może podpuszcza Cię , by potem obrobic Ci tylek do swego brata, a Twojego męza. Szczególnie teraz, gdy mąz jest nieobecny, powinnas zwracac na takie niuanse uwagę. Jest to niestosowanie zachowanie z jego strony. Na sms-y odpisuj zdawkowo, jak do zwykłego znajomego. I pilnuj się, bo jeśli tak jest, to facet nie szanuje Ciebie, brata i Waszego małżeństwa, i może nadrobić bigosu, chocbyś była czysta jak zła.