Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to boli gdy czujesz ze ty kochasz jak dawniej a druga osoba juz nie

Polecane posty

Gość gość

Gdy mówi coś o chęci "odpoczecia od siebie nawzajem" której ty kompletnie nie podzielasz. Gdy czujesz ze to Ty kochasz bardziej i Tobie zależy bardziej. Gdy to Ty jesteś osobą inicjującą przytulenia i ciepłe gesty. Gdy masz w pamięci dawny płomień u drugiej osoby. To tak BOLI

Gość gość
Poboli, poboli i przestanie. Wiem z doświadczenia. Lepiej to zakończyć jednym cięciem, bo jak ktoś chce ,, odpocząć" tzn. , że marzy mu (jej) nowa dupa (k***s). Brutalne to, ale prawdziwe. Ktoś taki nie jest wart Twojego czasu.

Gość gość
O losie ale zes sie rozmemlala , wiersze o tym pisz jak to boli Facet chce z toba skonczyc i tyle a ty robisz z siebie idiotke , lasisz sie do niego i wypisujesz lzawe teksty Poboli i przestanie , jak juz ktos napisal

Gość gość
Boli...ale wszystko przemija..

Gość gość
Czas leczy rany. Warto tracić zycie ktore nie wiadomo ile bedzie trwało na egzystowanie w takim bólu? Nie, nie warto. Czy warto przywiązywać sie do ludzi i rzeczy? Nie, nie warto. Po co budować w sobie uzależnienie od drugiego człowieka? Nigdy nie zrozumiem.

Gość gość
A u nas obojga sie wypaliło i wcale mi nie jest lżej z tego powodu. Jest wspólne życie i dziecko i trzeba sie tyrpać dalej i nieść ten krzyż z godnością. Nikogo innego na horyzoncie już raczej nie bedzie

Gość gość
A mój mąż znowu twierdzi ze wszystko ok u nas, że kocha itd, ale nie rozumie moich potrzeb. Jestem w ciąży i mam zły stan psychiczny, potrzebuje więcej zainteresowania i ciepła z jego strony, a on nie potrafi/ nie chce mi tego dać. Nie chce, bo jakby chciał, to przecież nie ma przeszkód. Coraz bardziej się tym załamuje.

Gość gość
taki los juz macie bo jak facet te uczucia okazuje to w waszych oczak staje sie frajerem dlatego faceci robia tak zeby to kobiety prosily o uczucia wtedy wiedza ze moga wszystko ale to nie jest prawdziwa milosc jezeli w zwiazku sa jakies gierki albo chcesz z kims byc albo nie milosc polega na wspolnej adoracji i staraniou sie jak tego niemma nie ma milosci jest wegetacja i przyzwyczajenie a wtedy po dluzszym czasie wypala sie wszystko ijest konuec zdrada i dziekuje tak wyglada teraz zycie