Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza pizza Grodzisk Mazowiecki

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Może ktoś mieszka? Gdzie chodzicie najczęściej na pizzę? I czy faktycznie jest ona smaczna? Można gdzieś się napić piwa i zjeść pizzę? Kojarzycie takie miejscówki?

Gość gość
Na Grabowej jest Gusto Dominium - tam najczęściej chodzimy. Tak raz na dwa tygodnie zamawiamy pizzę do pracy - w tygodniu oczywiście, wtedy mają drugą pizzę za 5 zeta, a my obiad na kilka osób. A wieczorami można się tam tanio napić piwka.

Gość gość
Czemu nie kojarzę tego lokalu? Powstało to jakoś niedawno? Nie mieszkam w Grodzisku, ale mam tam jeden ze sklepów, które objeżdżam jako przedstawiciel. Nie wydaje mi się, żeby przy tej ulicy była pizzeria, ale mogłem coś pokręcić. I piszecie, że fajnie jest?

Gość gość
Nie wiem dokładnie jak długo istnieją, ale 2 lata minimum, a może nawet znacznie dłużej? Sam nie wiem dokładnie, bo wcześniej średnio mieliśmy możliwości wychodzenia do restauracji. Ale powiedzmy, że w tym roku byliśmy tam ze 4-5 razy i nie zdarzyło się, żeby z jakością jedzenia był jakiś problem.

Gość dobry gość jest
Nie ma w czym tutaj wybierać jeśli chodzi o jedzenie. Raczej widoczna jest totalna lipa i brak wyboru, a przynajmniej tak to odbieram. Nie zauważyłam, żeby kuchnia u kogoś była na poziomie, ze 3-4 lokale odwiedziliśmy. Ale może mam zbyt wysokie wymagania?

Gość gość
W Grodzisku nie ma lepszego miejsca do zjedzenia i wypicia drinka niż PIKNIK. Jestem tam średnio 3-4 razy na miesiąc i zawsze wychodzę w dobrym humorze i z pełnym brzuchem :) Polecam