Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noname55555555

jaki powinien byc kandydat na meza?

Polecane posty

Gość noname55555555

hej! jak uważacie jakie cechy powinien mieć kandydat na męża? czy uważacie ze powinno się iść za głosem serca czy rozsądkiem? jeżeli chodzi o mnie to poznałam chłopaka (ja ma 21 lat on 23), on jest bardzo czuły, miły, tulasny, potrafi mnie wysłuchać (ale czy wesprzeć? z tym chyba trochę gorzej) spokojny, grzeczny, nie imprezuje, bez żadnych zobowiązań, długów, bez nałogów, wykształcony(tzn studiuje), z nawet dobra praca(już w zawodzie), nawet jest dość przystojny.. tylko jest pewne ale... nie czuje tego czegoś, nie ma tej chemii z mojej strony.. pytanie do was czy z czasem może ona przyjść? nudzę się z nim... tzn nie potrafi mnie zaskoczyć.. każde spotkanie z nim wygląda tak samo, rozmowa, tulenie, całowanie, jest strasznie niewyżyty.... (z drugiej strony to młody chłopak wiec jakoś mu się nie dziwie)... praktycznie zawsze nasze spotkania przesiadujemy w aucie, w parku, czasami u mnie.. zabrał mnie raptem dwa razy do kina.. co o tym wszystkim myślicie, może to ze mną jest coś nie tak? może ja za dużo wymagam? zawsze marzyłam o takim facecie, a kiedy już jest to coś mnie odpycha.. może to nie jest facet dla mnie? może sami jesteście/ byliście w podobnej sytuacji? jestem ciekawa waszych opinii na ten temat :)

Gość gość
docen nie docenisz przegrasz trafisz na takiego co nie bedzie mial takich wartosci i za dziesiec lat napiszesz ze on mnie zdradzil co robic powiedz mu znicjuj ty jakies spotkanie w innym miejscu powiedz mu zeby cos wymyslil fajnego moze w tobie bedzie chemia za jakis czas a jak nie to standard poznasz takiego co cie skrxzywdzi i bediesz cierpiec i zatesknisz za parkiem