Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leżę na plaży i wokół same beznadziejne imiona dla dzieciaków.

Polecane posty

Gość gość

Zachary, Lesław, Maksymilian(jedno z normalniejszych) Makary, Lucjan. Szok, biedne dzieci. A matki...szkoda gadać. jedna szczególnie działa mi na nerwy i nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam, bo siedzi w sukni na ręczniku, plecak skajkowy na plecach i ciągle tylko drze sie na syna, który jest w wodzie. Ten sie oddala, a ona nie pójdzie po niego bo kieckę zamoczy i drze tą japę na całą plażę. Człowiek chce odpocząć, a tu tylko wrzask tej wariatki

Gość gość
Niestety mam podobne odczucia. Matki na plażach mnie irytują, są takie podobne wszystkie do siebie wulgarne, prostackie, ze zwałami tłuszczu. Rzadko która wygląda na osobe na poziomie, a te imiona to ja słyszałam gorsze jeszcze. Mnie ostatnio prześladuje wołanie Oliver

Gość gość
Nataniel i Samanta chooooodzcie na hod doga mamusia prosi :D

Gość gość
myślałam że napiszesz o Selenach, alanach, dżesikach, natanach a nawet jest imię ariel jak proszek do prania

Gość gość
Ariel to już był u mnie w podstawówce 20 lat temu:) Niedawno dołączyła mamusia z Natanem i też wrzeszczy na niego, zeby nie wchodził do wody bo ma katar. To po chooy z nim przychodzi na plażę? Dzieciak na oko 2,5 - 3 lata, więc normalne, ze chce do wody. Niedlugo spadam bo tu raczej nie wypocznę

Gość gość
Dziecko tak glupio sie wypowiadasz na imie ARIEL: Pierwsze bylo imie a potem zaklad jak zaczal produkcje proszku to wlasnie dal taka nazwe tego produktu.Imie Ariel bylo juz 70lat temu i bardzo ladne ,ale dla ciebie to wszystkie sa nieladne,a twoje jest supa---supa--du--pa....

Gość gość
autorko ściągnij biustonosz do opalania i zobaczysz, że mamuśki prysną :D

Gość gość
12:37 czyżby mamusia Arielka? hahahahaaaaaa

Gość gość
12:40 może po prostu fanka szaleństw majki skowron ignorantko

Gość gość
A nawet jakby ta kobieta miała syna Ariela (znam faceta o tym imieniu co ma prawie 30stkę tak btw) to co? Nie ma prawa mieć swojego gustu i wybierać swojego imienia bo jakaś frustratka z kafeterii cierpi na manię wielkości i uważa, że ma decydujący głos w nadawaniu imion dla obcych dzieci? Ty siebie czytasz, kobieto? Dorosłe kobiety, matki, zony, niektóre na wakacjach i na kafe wypisują gorzej niż właśnie dzieci właśnie. x Jasne - każdy ma opinię na temat imienia, jedne mogą nas śmieszyć, inne wydawać się brzydkie - można się wypowiedzieć jak ktoś prosi o opinię...ale to co się tutaj na forum dzieje to jakiś absurd. Specjalne tematy o imionach, pogarda, ośmieszanie, wyzwiska. x W życiu bym nie uwierzyła, że to dorosłe kobiety, do tego "na poziomie". Własnie to jest dla mnie poziom patologii umysłowej - wąskie horyzonty, niewielki intelekt, nieumiejętność odreagowania własnych frustracji w sposób bezpieczny. Żenada

Gość gość
12:47 uspokój się i weź głęboki oddech. To pomaga, serio

Gość gość
12:50 To słuchając tych matek na plaży pooddychaj sobie spokojnie ;) Przecież pomaga.

Gość gość
Gościu z 12:50 nie jestem na plaży, tylko w pracy i nie jestem autorką:D

Gość gość
Miało być do 12:52

Gość gość
Za czterdzieści parę lat te imiona będą wydawać się normalne, a beznadziejne jakieś inne. Kto teraz daje na imię dziecku: Zygmunt, Zdzisław, Marian, Władysław, Józef czy Zenon? A kiedyś to były całkiem normalne imiona. Jaka byłaby reakcja teraz gdyby na plaży jakaś matka wołała: Władziu, nie wchodź do wody! Zdzisiu, zawołaj Zenonka i chodźcie, dam wam kanapki. :D :D :D

Gość gość
Jak byłam w sobotę na plaży, to byli około siedmioletni bliźniacy Władek i Lucek:)

Gość gość
Zobaczycie dziewczyny, teraz wam jak zacofanym , wszystko dziwne ale pożyjecie, oswoicie się i nabierzecie tolerancji, wtedy nic już wam nie będzie obce. Rozwijajcie się do przodu, oczywiście każdy swoim krokiem a odnajdziecie spokój i zajmiecie się swoim wychodkiem . Dziś wam wieś , jutro wielki świat ;).

Gość gość
Czyli wychodzi na to że kafeterianki to największe plotkary :D. Żeby Maksymiliam był dziwnym imieniem? Gdzie wy się chowacie? Pod strzechą z kurami?

Gość gość
A to Polska właśnie i typowa polska mentalność-obgadać ,wyśmiać , poniżyć- choćby tylko chodziło o imię obcego dziecka które widzi się pierwszy i pewnie ostatni raz na plaży :-O złośliwy , zimny naród w zimnym , smutnym kraju

Gość gość
Nie zesraj się tylko 14:48. Już widzę jak ty nigdy nikogo nie obgadałaś....wybacz, pani doskonała, ale nie tylko w tym jak to nazwałas smutnym kraju, ale i na całym świecie nie ma osoby, która by nigdy nikomu doopy nie obrobiła.....no, to by było tyle w temacie. Nara

Gość gość
Haha... Olivierek Vaneska Dżessika . A dalej Natan Tymon Olivia -wrzaskliwe matki jak piszecie -zaniedbane, wałki tłuszczu czasem niechlujne dziary (u młodej jeszcze jeszcze u takiej 35+makabra) Aha Alanek też był :( .To tegoroczne wakacje i plaża .

Gość gość
żeby w dzisiejszych czasach dziwne było dla kogos imie Maksymilian albo Oliwia? przecież to normalne, stare imiona...gdzie wy zyjecie, w jaskiniach...?

Gość gość
bo to cholerstwo dostało 500+ za pieprzenie się i uważa, że jest najważniejsze pomimo braku wykształcenia.

Gość gość
17.20 i co to ma wspólnego z tym tematem? piszesz choćbys jakaś nie halo była...

Gość gość
autorko a jak ty masz na imię?

Gość gość
Zauważcie "panienki" Z Projekt Lady :P -Pamela Adżelika Patrycja bodaj i Sandra czy Roxana też była :D

Gość gość
Nie oglądałam tego goowna, więc nie wiem.

Gość gość
Nie każdy musi mieć imię po znanej postaci literackiej czy królowej pięknego kraju.Mamy takie czasy, trzeba sie chyba wyluzować , polubić inności, ja np. ostatnio zaczęłam tolerować gejów i lesbijki, więc i zacznę tolerować pszczólki Maje, Tymony i Pumby , prostytutki Antastazje i inne dziwactwa, bądźmy dla siebie mili ;)

Gość gość
No, bo przecież jedyne prawilne imię dla dzieciaka to jest Lena i Maciek, jak co drugi gówniarz w przedszkolu. Lena mnie wk*****a niemożebnie, a i Amelia jeszcze

Gość gość
mój hit zeszłorocznych wakacji to Szantal :D a i Brajan, Kewin i Denis, z tym ostatnim trzeba wyraźnie wymawiać D :D