Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WidziałyścieChodakowską na slubie Majdanów?

Polecane posty

Gość gość

Najgorsze silikony w całym szołbiznesie:D

Gość gość
Mi się wydaje, że ona je wymieniała i większe wstawiła. Oczywiście zaprzecza, ale pierwszą operację miała dobre 10 lat temu (chyba 12), a po tym czasie raczej następuje wymiana. Może teraz te nowe są trwalsze, ale dawniej to na 100% wymieniano. x Ogólnie ubrana po prostu hmm tak bez gustu. Może na innej imprezie by lepiej ta sukienka wyglądała. A jej facet to już w ogóle tragedia - taka wymemłana koszula, spodnie z krokiem w kolanach.

Gość gość
Według mnie sukienkę miała spoko, tylko zbyt duży dekold, który ukazał, to co niestety powinna zakryć, bo tak źle zrobionych cycków jeszcze wśród celebrytek nie widziałam. Jej faceta pomijam, bo tutaj słowa sa zbędne

Gość gość
Boże jaka ona jest brzydka Co ten facet w niej widział...

Gość gość
A on ładny? Wygląda jak plastuś, taki jakiś rozlazły. Kojarzy się z alfonsem

Gość gość
Jeśli już wygląd w związku jest tak ważny, to on co Adonis? Bożyszcze kobiet? :D Ona jest atrakcyjniejsza od niego i tak i tak. Więc nie wiem czy pytanie "a co on w niej widział" ma rację bytu.

Gość gość
No fatalne te cycki. Typowe "silikony fitneski", czyli balony przyklejone do wysuszonej klaty. Myślę, że pod względem wyglądu raczej do siebie pasują. Ona - z urodą co prawda mocno dyskusyjną, ale zawsze świetnie zrobiona. On - taki sobie z wyglądu. Swoją drogą zastanawia mnie jedna rzecz: on podobno jest trenerem, a jakoś nigdy nie pokazuje się bez koszulki, podczas gdy chodakowska potrafi do zdjęcia zasłonić jedynie sutki i wzgórek łonowy. Wydaje mi się, że on jest po prostu zapuszczony i nie chce się kompromitować.

Gość gość
To sa silikony? Serio?! o.O wyglądają jak wymemlane cycki po trójce dzieci karmionych piersią do 3 roku życia :P

Gość gość
gość dziś ???? przecież spod skóry widocznie przebijają dwa twarde spodki. jakie wymemłane więc? może sucha klata daje ci efekt tego wymemłania.

Gość gość
gość dziś widziałam kiedyś coś podobnego na żywo, na plaży. kobieta opalała się topless. i właśnie miała dwie pary piersi - jedna para to ukształtowane mięśnie piersiowe, druga para to nałożone na to silikonowe piłeczki :) niestety, ewa zmierza w tym samym kierunku..

Gość gość
Tak to jest jak się koks...yyy, znaczy jak się "zdrowo" odżywia :P A z jej męża mój się cały czas nabija - że wiecznie w ubrany a niby też trener. Nawet jakaś ich książka jak powstała to do pokazów ćwiczeń innego faceta wzięli. r az takie komiczne foto widziałam: prężąca mięśnie półnoga Chodakowska, muskularny i napięty mięśniaczek i ten jej Grek w koszulince, przygarbiony.

Gość gość
13:52 o ja prdl, jaka fota:D:D

Gość gość
Lo matko jezusowa!ale fota :) :d

Gość gość
a mi sie jej facet podoba,chciałabym zobaczyc tych waszych januszów,a same pewnie nie lepsze, w zyciu w taka kiece byscie sie nie wbiły, bo opona z przodu wisi, z boku itd

Gość gość
Ja bym sie dała pokroić za taką figurę i nawet za takei cycki, najlepiej żebym jeszcze nie musiała ćwiczyć:D Swojego łysiejącego chłopa też bym mogła wymienić na takiego mięśniaka, zeby przyjemnie było popatrzeć. Ale jak sie nie ma, co sie lubi.. wiecie;)

Gość gość
gość dziś to prawda. często widuję tę trójkę: chodak, taki koleś podobny do toma cruisa i mąż chodaka, z ciastowatym ciałem, jako jedyny w koszulce ;)

Gość gość
gość dziś a mi sie jej facet podoba,chciałabym zobaczyc tych waszych januszów,a same pewnie nie lepsze, w zyciu w taka kiece byscie sie nie wbiły, bo opona z przodu wisi, z boku itd x heh, no przynam, az taka "odtłuszczona" to nie jestem i nie chciałabym być. ale w obcisłych sukienkach wyglądam równie dobrze. a faceta nie mam i faktycznie - w moim wieku co drugi wygląda januszowato ;) co nie znaczy, że mam zamiar obniżać poprzeczkę...

Gość gość
Fakt, piersi wyjątkowo brzydkie, ale widziałyście jej włosy? ktos jej pochlapał na nie rozjaśniaczem? No wygląda jakby wyszła z nieudanymi pasemkami z zakładu od Marioli z Pcimia Dolnego