Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiczkapiękniczka

spóżnianie się miesiączki :(

Polecane posty

Gość Kasiczkapiękniczka

Pomóżcie kobietki.  Otóż miałam ostatni okres w dniu 5 sierpnia tego roku i do teraz, czyli do dziś września nie mam go. :( Współżyłam w dniu 3 maja, potem była przerwa bez seksu, miałam normalnie poprzednie miesiączki, a teraz go brak. Współżyłam 11 września, bo myślałam, że seksem wywołam miesiączkę, ale niestety okresu jak nie było, tak nie ma. Proszę poradzić mi coś, co wywołało by u mnie znów miesiączkę. Najbardziej chciała bym jakiś ziołowy naturalny produkt, gdyż nie chcę przyjmować tabletek. Nie przekwitam, gdyż nawet nie mam jeszcze 30 lat. Czy stres może być przyczyną tak długiego opóźniania się okresu? Piję od wczoraj herbatkę z krwawnika w dużych ilościach i nie pomaga.  Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość gość
może się odchudzasz?

Gość gość
dorosła baba a do lekarza nie chce iść. Wstyd i głupota

Gość gość
u mojej córki było podobnie. Odchudzała się , poza tym stres związany z pewnymi przezyciami...Ginekolog po badaniu przepisała preparat z luteina i okres się pojawił. Ale zrozum, że badanie ginekologiczne jest niezbędne, żeby wykluczyć inne przyczyny zatrzymania się miesiączki.

A po jakim czasie, gdy Pani córka zażyła ten preparat z luteiną pojawiła się miesiączka? Spadłam na wadze 12 kg. :( Mam ostanio bardzo stersującą sytuację, bo i babcia i dziadzio są w szpitalu na raz i do tego jeszcze partner mnie wkurza. :( Do lekarza nie chcę iść, bo wiem z doświadczenia koleżanki, że nie warto.

Gość gość
Bez dwóch zdań powinnas zgłosic się do lekarza. Ze swojej strony mogę polecic Ci przychodnie http://sofimed.pl/ Gwarantuje ze trafisz tam na wyrozumiałych i kompetentnych specjalistów

Gość gość
no pewnie, że to może być przez stres. najlepiej jak pójdziesz do ginekologa i sprawdzić czy to akurat to. pOzdro

Powodów może być wiele stres,dieta itp ale bez lekarza się nie obędzie . Musisz odważyć się dla swojego dobra. Takich spraw nie ma co zaniedbywać. www.100club.pl