Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuję 3 dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Mam już 2 cudownych dzieci, 7 -letnią córkę i 15-miesięcznego syna. Planujemy z mężem trzecie dziecko,choć na początku byłam na nie. Ale przekonałam się,mąż pomaga,stać nas...mamusie 3 (i nie tylko) dzieci,jak sobie radzicie? Jakieś porady,sugestie? No i kwestia trzeciej ciąży przy 2 dzieci,choć wiadomo,córka już duża...

Gość Kukurdza88
Dolaczam sie. Tez zaczelam statania o 3 dziecko. Zawsze chcialam miec duza rodzine. Mam prawie 5 letniego synka i roczna corke.

Gość gość
Ja mam 5 dzieci w przedziale wiekowym 16-3 lata trzymam za ciebie kciuki

Gość gość
Tu autorka. Super,że się dołączasz. :) Czy 88 w nicku,to twoj rocznik? Bo jeśli tak,to jesteśmy w tym samym wieku. Ja się zastanawiam czy zaczynać starania już w tym cyklu,tzn. po @ ,która niedługo będzie,czy poczekać do kolejnego...Obawiam się też,że może to potrwać,bo z drugim dzieckiem udało się dopiero po 2,5 roku. Za to córka - 1 cykl...hm...

Gość gość
Mamo 5 dzieci - dziękuję. I ogromnie podziwiam. :) Super taka gromadka,ale chyba musisz być bardzo zorganizowaną osobą,co? ;)

Gość Kukurydza88
Tak, mam 28 lat. W tym miesiacu podjelismy decycje. 2 dni temu skonczyl mi sie okres, jednak mam bardzo nieregularne i dlugie cykle (nawet ponad 40 dniowe)wiec moze to troche potrwac.

Gość gość
Organizacja musi być moja 7 letnia córka ma wadę serca i niewydolność nerek ale walczymy pozostała 4 jest zdrowa tylko gabrysia musi dzielnie walczyć

Gość gość
Fajnie macie. Ja chcialabym 3 dziecko, ale niestety maz nie chce nawet o tym slyszec ;( Mamy juz dwoch chlopcow marze o dziewczynce, ale niestety nic z tego nie bedzie :(

Gość Koralina88
Tu autorka,już mam nicka. ;) Kukurydza - to zupełnie jak było kiedyś u mnie,miałam okropnie nieregularne cykle,dlatego starania trwały 2,5 roku o drugie dziecko; bywały cykle 60-dniowe...:/ To cud,że się udało,bo już odpuszczałam. Na szczęście po 2 ciąży się unormowało. Do gościa z wpisu pod Kukurydzą - współczuję choroby córeczki,ale z pewnością jesteś wspaniałą mamą. :)

Gość gość
dzis zrobiłam bete jestem w 3 ciazy

Gość gość
Dziękuję 5 dzieci to nielada wyzwanie

Gość gość
Trzymam za ciebie kciuki żeby ci się udało 5 dzieci owszem jest to dużo w tym 1 dziecko ciężko chore 8 operacji za nami w tym 2 w stanach zjednoczonych ale oprócz tego to lubimy zwiedzać świat byliśmy już w hiszpanii grecji i na litwie

Gość Kukurydza88
Moj maz po narodzinach drugiego dziecka tez powiedzial, ze to ostatnie. Jednak zmienil zdanie :) rodzina to ogromna wartosc. Wiadomo, ze jest ciezej gdy dzieci sa male. Jedak zgrana rodzinka daje duzo satysfakcji.

Gość gość
Kukurydza a jak go przekonalas do kolejnego ? Ja juz nie mam pomyslu rozmawiam z nim na spokojnie, ale on ciagle nie i nie. Czuje ze to ost. moment na dziecko. Niby mam 30lat dopiero, ale nie chce w wieku 40lat siedziec w pieluchach

Gość gość
Autorka: Kukurydza,a u mnie właśnie odwrotnie :D O drugim w ogóle długo nie chciałam słyszeć, wręcz awantury robiłam jak tylko mąż zaczynał temat,ale w końcu uznałam,że może ma rację. No,tylko nie przewidzieliśmy,że to tyle potrwa....Ale o trzecim,jeszcze na porodówce,darłam się do niego,żeby sobie z głowy wybił jakiekolwiek kolejne ze mną. :D No i co...hehe :D A co do tego jak przekonać męża..hmm...no nic na siłę,bo to bez sensu. Spróbuj mu pokazać plusy dużej rodziny,chyba,że finansowo u was nie jest zbyt dobrze,to wtedy trochę męża rozumiem...faceci są z natury i z reguły bardziej pragmatyczni i rzeczowi,nie mają do tego instynktu...