Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy co robicie poza byciem mamą?

Polecane posty

Gość gość

Pomijając pracę. Chodzicie na jakieś zajęcia? Jeśli tak to jakie no i jak znajdujecie na nie czas?

Gość gość
Serio nic nie robicie?

Gość gość
nic nie robia, siedza w internecie i wrzucaja fotki brajanków i dżesik

Gość gość
Nic nie robią są puste,głupie,na utrzymaniu męża I jedyne co umią to obgadywanie jak czyje dziecko wygląda,lub jego matka

Gość gość
No to się zawiodlam. Jestem mamą i poza byciem mamą chciałabym się dalej rozwijać, mieć jakieś swoje pasje i myślałam, że może tutaj znajdę jakąś inspirację. Dramat...

Gość gość
Ja jestem mamą, żoną, siostrą i córką. Co niby jeszcze miałabym robić?

Gość gość
Chodzę na dyskoteki. :)

Gość gość
Chodze na studia dzienne, wieczorami pracuje w call center, linia przychodzaca. Dwa razy w tygodniu cross fit, basen, sauna. Raz na 2 tyg oczyszczanie twarzy i mezoterapia. Raz w miesiacyu chodze do opery narodowej, co 3 weekend spotykam sie z przyjaciolkami na babski weekend, imprezujemy od piatku do niedzieli, wynajmujemy apartament, robimy runde po klubach, w niedziele jemy razem lunch i o 17 rozchodzimy sie do domow :)

Gość gość
To jestes jedna z nielicznych. Przecietna matka polka rozwijac to umie jedynie pampersa z tylka brajanka. A w wolnym czasie siedzi na placu zabaw ze smartfonem w łapie, albo rabie d**y innym matkom.

Gość gość
Bycie mamą to ogromna odpoweidzialnośc i zaszczyt jednocześnie. Dlatego jestem zoną i mamą i to mi wystarcza.

Gość gośćlaura
Wychowuje dziecko z autyzmem,jest bardzo duzo pracy,pozatym pisze,mysle,ze dosc ciekawie,poezje,nie kazdy lubi,mam tez spory ogrod warzywny i nie tylko,jest tez pies,ktorym sie zajmuje

Gość gość
Dziecko nie moze wam zatepowac calego swiata, ono powinno byc jego czescia :)

Gość gość
Dziewczyno, jeśli pzy dziecku z autyzmem masz jeszcze czas na cokolwiek innego, to wielki szacunek dla Ciebie!

Gość gość
16:41 jak Ty znajdujesz na to wszystko czas?

Gość gość
do goscia 14.09 Mówi się UMIEJĄ a nie UMIĄ

Gość gośćlaura
Wiem,ze sens zycia nadaje mi los,jaki mi zostal dany,zycie dosc specyficzne,bywaly ciezkie chwile,ale wszyscy napewno takie mamy,moj wspanialy maz jest cudownym i wartosciowym czlowiekiem wspiera mnie choc pracuje od6 do18 jest napeeno zmeczony po pracy ale mi pomaga,mieszkamy na wsi,to dobre dla dziecka,chodzimy do lasu i na spacery ze znajomymi robimy ognisko jest fajnie,drogi autorze,kobiety to nie tylko garkuchnie,kazdy jest inny,kobiety maja swoje pasje,marzenia,wszyscy maja jakies talenty

Gość gość
Autorem posta jest kobieta czyli ja i szukam inspiracji dla siebie, a nie w głowie mi obrażanie :) Także jak jakieś obraźliwe teksty to nie ja.

Gość gość
Tu nie znajdziesz inspiracji, bo tu siedza tylko sfrustrowane matki podszywaczki