Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze imiona dla dzieci, hejtujemy glupie matki Polki w tym temacie

Polecane posty

Gość dorkab24
A co powiecie na Gracjanę???

Gość gość
Mój syn ( Tomek) ma w klasie dziewczynę o imieniu Krzysztofa, a będąc na wakacjach za granicą po wielkim sklepie biegł pan, gonił swojego synka ( który urządził gonitwe z zabawką w ręku)i krzyczał James ( dokladnie to krzyczał Dżejms zaczekaj na tatusia) przy kasie okazalo się ze maja jeszcze córkę Elizabeth:) nie gadają w ogóle po angielsku i tez przyjechali na wakacje:) nie podobają mi sie imiona Dżesiki, Denisy, Alany, Oliviery, Victorie, Vanessy, sąsiadki wnuczka ma na imie Kassandra przez 2 s. Ludziom sie w d* pach przewraca a potem szkoda takiej kasandry czy innej Elizabeth jak dzieci sie śmieją s szkole.

Gość gość
To debilka po szkole specjalnej pisze post za postem, bo ją skręca, że jest zerem. Nie ma imienia oliwka kretynko, oliwka to jest w płynie. Jest piękne imię Oliwia dlatego właśnie matki tak chętnie je dają swoim córkom. Nie posraj się tylko wywłoko ze slumsów :D

Gość Edziaaaaaaaa
Podoba wam się imie Masława? :D

Gość gość
Biedne polaczki maja problem z imionami.Tak to jet ze niewie gdzie mieszka.A o pracy to nie slyszeli .Biedne to pokolenie wiecej szkoly by wam sie przydalo.

Gość gość
gość dziś Mój syn ( Tomek) xx Nie ma imienia Tomek, jest Tomasz. Kretynko nawet imienia własnego dziecka nie potrafisz napisać.

Gość gość
Tomek to zdrobnienie od Tomasza - starodawne wiejskie imię.

Gość gość
Nadia, Klakier, Julita, Ambroży, Wioletta, Teodor, Grażyna, Karol, Mieczysława, Gabriel, Hermenegilda :D

Gość gość
Amelia,Nicola

Gość gość
Ale autorko masz ból d**y......nie masz naprawdę innych problemów, tylko imiona cudzych dzieci, jesteś pusta jak bęben turecki.....weź się za robotę....

Gość gość
Tylko patola umyslowa nadaje imiona typu dzesika, brajanek, kewinek :D

Gość gość
:) Trzeba hejtowac takie matki bo tyłki dzieci cierpią na głupocie rodziców. Znam dzieci które mają imiona Natan i Ernest. I już mówią ze po 18 tce sobie zmienia na normalniejsze. :)

Gość gość
Bratanica meza ma na imie Nicola (nie ma nic wspolnego z zaganica):| za to moj siostrzeniec nazywa sie Ben,ale ma ojca irlandczyka i juz raczej tam zostana,choc gdyby mieli tu wrocic to imie chyba nie bedzie az tak razilo:p kolezanka ma corke Nadie (niestety,ale wiekszosci kojarzy sie z prostytutka i juz zaluje,ze tak nadali:(),sasiadka ma Gustawa,a na placu ostatnio na chlopca wolali Kaspian:p tak to oczywiscie wszedobylskie Julie,Hanie,Leny,Franki,Antosie i Kacperki... Az juz niedobrze sie robi. Sama nazwalam corke Lilianna,po mojej babci,ale podobno tez stalo sie popularne,choc jeszcze zadnej nie spotkalam:p

Gość gość
Bo polaczki biedaczki nie myślą że potem na Gustawa będą wołać Gucio i umierać ze śmiechu a jak jeszcze grubasek będzie to na podwórko nie wyjdzie. I wiele innych głupich imion za które dzieci się wstydzą. Mój syn ma na imię Wiktor i raczej głupich odcinek nie ma pod kątem jego imienia. Nikt nie zdrabnia głupio po prostu Wiktor wszyscy mówią.

Gość gość
Znam kilkoro dzieci z domu dziecka i wiecie jak się nazywają? Natan, Oliwier, Nikola, Andzia - to chyba dowodzi że patologia tak nazywa dzieci skoro są ine w domu dziecka! W dodatku sąsiadka pijaczka ma Nikole i Julke.. A koleżanka samotna matka która urodziła w wieku 16 lat ma Nikolasa.

Gość gość
Amelia -nieznoszę tego imienia :O Kojarzy mi się z zakonnicą Dżesika czy Vanessa- kojrzą mi się z puszczalskimi galeriankami z patologicznych rodzin, albo z małym dziećmi, których mamusie interesują się tylko solarium, tipskami i pogawędkami przed swoim slumsowatym blokiem. Brajan, Kewin- jw Nie podoba mi się też moda na powrót do starych imion jak : Stasie, Krysie, Marysie, co gorsza Wiesie itd. Za to podobają mi się takie imiona jak : Emilia, Julia, Laura, Wiktoria - moze są częste, ale ładne i używane od pokolen

Gość gość
Zreszta Liliana i Zuzanna też są ładne ;) Lubie takie romantyczne imiona

Gość gość
Tylko wieśniaki z patologi i zakompleksione matoly nadają udziwnione imiona dzieciom bo myślą że przez takie imie ich dzieci będą kimś lepszym hahaha kretynów nie brakuje. Mamusia sprzątaczka, tatuś z dorywcza praca bez własnego mieszkania a córcia Diana ma na imie hahaha. Zapytaj jak dziecko ma na imię i juz wszystko wiadomo kto co sobą reprezentuje.:D

Gość gość
Liliana ładne Zuzka wiejskie.

Gość desi pani
Zal mi was istoty bez wlasnego zycia i ambicji. Glupie na tyle zeby wysmiewc sie z imion. I nie, nie mam ani dzesiki ani brajana. Poprostu szczerze mi was zal. Glupota wasza nie zna granic.

Gość gość
Trzeba zawsze mieć na uwadze jak się zdrobni. *Maria mi się podoba ale nikt na dziecko czy na dziewczynę nie będzie wolał Maria tylko Marysia a Marysia to już okropnie albo Marycha.:D

Gość gość
12.15 Nie masz dzieci widać. Moja siostra w szkle pracuje i mogę coś na ten temat powiedzieć jak niektóre dzieci mają i nawet nauczyciele im dogryzaja typu ale imię ci rodzice dali. Przecież nie musisz czytać tego co piszemy.

Gość gość
Głupota nasza nie zna granic a dlaczego? Chciałabyś mieć imię Stanisława albo Kleopatra czy Miranda? Zajmij się czymś jak nic pożytecznego napisać nie potrafisz przykroto.

Gość gość
Nie rozumiem czemu imona zwyczejne, używane od pokoleń wrzucanie do jednego worka z imionami które są chwilowa moda. Moja babcia miała na imię Julia tak tez ma na imię moja córka, ja mam na imię Natalia i tez w mojej rodzinie juz dwa pokolenia wstecz to imię dzieciom było nadawane. Jest jednak różnica jak za dzieckiem wołają np Ula albo Hania a Dzesika czy tez Kasandra( w klasie u mnie była właśnie Kasandra, gdzie to było 10 lat temu).

Gość gość
Na moim osiedlu jest Irmina. Tylko nie mówcie mi ze jej matka jest normalna.

Gość gość
Natan masakra:) tez imię nadawane przez patologicznych rodziców

Gość gość
Dziesika,bo patole tak wymawiają. oprócz tego Nikola, Samanta, Nadia, Roksana, Klaudia, że starszych Wiola,Mariola Sandra Aneta. Oraz Olivier, brajan Natan Xavier Ariel Damian Mariusz seba Dawid

Gość gość
Glupie k****y

Gość gość
Krystyna :D u mnie w szkole jedna jest

Gość gość
Natan, Brajan, Jessika, Oliwka