Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i sponsoring.

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz postanowiłem pomóc studentce w wieku 27, rok po slubie. Żona zajęła się urządzaniem mieszkania i całkowicie miała mnie w dooopie. Okazało się ze była to 19 letnia studentka kosmetologii. Do dzisiaj pamiętam jak.prawie parsknalem śmiechem ale ku mojemu zdziwieniu takie kierunki istnieją. Dziewczyna zajebista z wyglądu, można było też pogadać. Jako ze były to moje początki w takiej sytuacji to nie chciałem wyjść na głupka i wszystko musiało być na najwyższym poziomie. Dobre hotele, dobre restauracje. Generalnie było fajnie ale zacznalo być jak z dziewczyną. Więcej gadania niż rooochania. Po ok 4 miesiacach zakończyłem znajomość. Druga jaka stanęła na mojej drodze to 21 letnia mężatka i matka dzieci. I to było to. Dziewczyna dosłownie mnie zajezdzila. Zero obiadów czy drinków tylko roochanie. W hotelu, w samochodzie , w lesie. I niech mi żadna nie mówi że jak się rozkręci to jest wulkan w sexie. Tamtej nie trzeba było rozkrecac. Ona sama była ciągle nakręcona. Czasem nie mogłem chodzić. Całkiem ładna chociaż dosc niska. Zaczęło mi przeszkadzać jak porownywala meza do mnie. Tzn ja wypadalem dobrze w tym porównaniu ale szkoda mi było chłopaka. Wogole uważam ze dziewczyna gdyby trafiła na innego faceta, taki który by ja trzymał w garści to mogłaby dac dużo szczęścia. W momencie kiedy usłyszałem zdanie czy uważam ze po rozwodzie miałaby szanse na związek z kimś takim jak ja, ucieklem. Dziewczyna chyba się lekko zabujala a ja tego nie szukałem. Trzecia dziewczyna była koło 30, czyli moja rownolatka, lekko chyba poobijana przez życie. Tutaj to już wybieralem bardziej wymagajaco. Dziewczyna godzila się na wiele praktyk BDSM, sama przynosiła pas żeby ja zlać na dzień dobry. Duży plus był taki ze miała własne mieszkanie więc nie trzeba było żadnych hoteli czy samochodu. Dosyć ważne przeżycie dla mnie bo nigdy nie używałem przemocy wobec kobiet, i był to dla mnie pewnego rodzaju sprawdzian. Odważe się czy nie? W koncu sie odwazylem i to na wiele. Nie tylko bicie, rozciąganie pochwy, pissing itd. To już była jazda na całego. Razem z nią zamowilismy dziewczynę z agencji do trójkąta. Nie ma co ukrywać ze byłem najmniej doświadczony z całej trójki. Pierwszy raz zazylem wtedy viagre. Dziewczyna wyjechała do Anglii, uszcesliwiac tamtejszych facetów i kontakt się urwał. Obecnie - poznana w klubie ukrainka. Nie zapytała się czy jestem zonaty ja nic nie mówiłem. Wie ze muszę wracać szybko do domu i nie zadaje pytań. Starsza ode mnie. Nie mówi ile chce ale chętnie też przyjmuje moja pomoc. Na razie 3 spotkania, mimo ze ma 35 też studiuje :) I weź tu chłopie coś oszczędź.

Gość gość
Okropne.

Gość gość
Ile Cię to kosztuje.

Gość gość
dobre ja z checia tez bym poszukal gdzie znajdujesz takie

Gość gość
Albo przez Internet albo na mieście. Sa takie miejsca w Warszawie ktore slyna z niezbyt trudnych i chetnych malolat. Np Multipub. W Internecie albo ogłoszenia w których od razu wiadomo co i za ile (ale jest dużo podszywow) albo portale typu zbiornik (ale długo trzeba pisać z panna). Najczęściej jest tak ze ona niby szuka miłości i chłopaka a po paru mailach zaczyna się ze jest w trudnej sytuacji itp.

Gość gość
Opowiedz cóż jeszcze.