Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię spać w dzień by odsypiać słaboprzespane z synkiem noce.Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

To jest uciążliwe, bo powinnam odsypiać w dzień. A nie mogę :/ W dzień mnie wszystko rozprasza :/w efekcie nad ranem jestem jak żywy trup i zasypiam karmiąc małego, mało go nie upuszczę...boję się że kiedyś do tego dojdzie bo jestem po prostu nieprzytomna wtedy

Gość gość
Miałam tak samo z każdym dzieckiem. W dzień śpię tylko w ciąży. Nie wiem, ile Ty tak ciągniesz, ale ja przez w sumie 3 lata nie spałam w dzień, a w nocy budziłam się 2-5 razy. Każdej nocy :) Ułatwieniem, ale i przedłużeniem tego stanu było spanie z dziećmi. Potem się zbuntowałam i wyeksmitowałam dzieci do męża (starsze już do własnego łóżka). To było jakieś pół roku temu. Do tej pory budzę się min. 1 raz w nocy, ale się wysypiam.

Gość gość
Juz się zalilas tydzień temu

Gość gość
16:15 doprawdy? Wstrząsające! Bawią mnie takie mameje co siedzą tylko na kafe i obcykane mają tematy do tego stopnia, że wiedza kto, co, kiedy i ile razy napisał. Ty też żeś już się wypowiadala tydzień temu i tez nic to nie wnosilo wiec skończ i wstydu oszczędź. A do osoby powyzej: i funkcjonowalas normalnie? Jak czułas się w dzień?

Gość gość
Ja też mam malutkie dziecko i jeszcze starsze .i też nie odsypiam zarwanych nocy i funkcjonuje raczej normalnie. Dasz radę.

Gość gość
A co mają powiedzieć matki, co mają dwoje lub więcej dzieci?

Gość gość
Ja tez rzadko odsypialam w dzien z tym ze mi po prostu bylo szkoda czasu na spanie bo wolalam coś sobie w spokoju porobic poki corka spala. Jak juz rzeczywiscie bylam zmeczona to maz spal z corka a ja szlam spac do drugiego pokoju i przesypialam cala noc, wstawslam po 9 rano mnie na jakis czas stawialp na nogi ;)