Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was widział jakieś znane osoby na żywo ? fajnie wyglądali czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

tak jak mediach ? bo ja widziałam Magdę Gessler, ubrana fajnie jak w tv, ale twarz...pudernica, masa tapety, podejrzewam ze bez tapety wygląda strasznie... Maciej Zakościelny zwyczajny fajny facet, Doda tak samo wyróżniająca się jak w mediach ale chyba już mniej niż kiedyś, Elżbieta Jaworowicz identyczna jak w tv, nie wiedziałam że ona ma 70 lat :) , Tomasz Kammel taki sam jak w tv

Gość gość
Ja mieszkam w Wielkiej Brytanii i widziałam tą aktorkę Rose Leslie, mał oznana bo chyba jedynie z roli Ygritte w Grze o Tron. chuda, ale całkiem ładna - fajne włosy, ładne oczy. na pewno wyglądała ładniej niż jako Ygritte :P

Gość gość
Ja z 15 lat temu widziałam Piasecznego w supermarkecie w Kielcach. Buszował na dziale muzycznym. Do rozpoznania, ale dużo niższy i drobniejszy niż w TV.

Gość gość
Jessica mercedes, dużo ładniejsza niż w internecie i tv. Tomasz jacykuf ,modnis na żywo taki sam jak w tv, kukiełka...

Gość gość
Widziałam julię wróblewską agnieszkę chylińską i maję kwaśny

Gość gość
Ja jakies 20 lat temu bylam ze tak powiem w ekipie Big Cyca wiec wiele i wielu widzialam jako mloda wtedy dziewczyna

Gość Ciocia Dobra Rada 85
Ja widziałam Korwina-Mikke, Beatę Szydło, Dodę, Velvet, Ingrid, i tego aktora, co gra ojca Bartka w "Pierwszej Miłości" (nie wiem jak się nazywa). Poza tym Macieja Stuhra i Mateusza Damieckiego. Wszyscy raczej wyglądali tak samo.

Gość gość
Ja pracuję na stacji paliw przy autostradzie i co jakiś czas zajeżdżają do nas znani ludzie ale ja ich nigdy nie poznaję tak od razu. Zawsze mi ktoś z pracy potem powie, że obsługiwałam tego i tamtego znanego stąd i stamtąd. Raz zdarzyło się właśnie, że podjechał taki jeden dość znany człowiek ale też go nie poznałam. Gadka, szmatka przy kasie i do widzenia. Potem poszłam na papierosa i on ciągle tam był, podszedł do mnie i znowu coś tam gadaliśmy. Wiecie, takie luźne pogawędki obcych sobie osób. Pewnie zorientował się, że go nie poznałam i dlatego tak chętnie podszedł sobie pogadać :). Jak wracałam to jeden klient mi się spytał czy wiem z kim rozmawiałam :D. Potem jak sprawdziłam w internecie to skojarzyłam, że faktycznie to był ten.

Gość gość
Alicję Bachlede Curuś i bardzo niska mi sie wydała i "dosyć" przeciętna chociaz ładna, naturalna jak na te czasy, usta normalne itp. a przy tym ładna kobieta. Widziałam tgo kolesia z reklamy FAIR taki smieszny kolo charakterystyczny i wyglada tak samo jak w tv. Widziałam Kammela - jak w TV. Widziałam KAzika i tak samo jak w tv. więcej grzechów nie pamiętam....

Gość gość
Holowczyca, stalam z nim noga w noge i strasznie wysoki,szok;) braci blizniakow z m jak milosc-tak samo potworni na zywo:P,kilku pilkarzy (glownie z jagielloni)maz mi pokazywal -normlani ludzie:P jakiemus nawet krew pobieralam do badan z poradni sportowej,ale tak sie na nich znam, ze gdyby nie skierowanie to bym nie wiedziala ze ten to akurat ten a po latach nawet nie pamietam;) widzialm nasza miss polonia rozalie mancewicz-w rzeczywistości duzo piękniejsza i juz sie nie dziwilam ze miss została :) to tyle pamietam. Widziałam wiecej ale na chwile obecna nie pamietam:) aa widzialam tez jule, ta co śpiewa i gdyby nie kolezanka mi powiedziala to bym w ogole nie zauwazyla.

Gość gość
Daniela Olbrychskiego w Drohiczynie u znajomych kilkanaście lat temu.Miły facet, ale wtedy lubił pić.Żona jego też super fajna babka, choć wydaje mi się, że nie ma z nim lekko. Małgorzatę Kożuchowską kilka razy-przepiękna i bardzo zgrabna na żywo i moim zdaniem zupełnie nie fotogeniczna w tv mi się nie podoba wcale. Dereszowską w Katowicach na żywo o wiele szczuplejsza i nieumalowana wyglądała bardzo ładnie. Ś.P Anne Przybylską też kilka lat temu byłyśmy na wspólnej imprezie.Byla prawie bez makijażu, zwyczajnie ubrana a deklasowała wszystkie panie odpicowane na maksa- dodam że było tam wiele pięknych kobiet.Ania jednak miała to coś w sobie, jakąś aurę i do dzisiaj uważam ją za jedną z najpiękniejszych kobiet jakie widziałam.

Gość gość
Kożuchowska , zgrabna atrakcyjna kobieta. Braci mroczek widziałam lata temu na juwenaliach w Warszawie - są dość niscy, Kasia cerekwicka - dużo drobniejsza niż w tv, Tomek kamel - wygląda tak samo jak w tv, Ewelina Lisowska - b.szczupła i drobna ,Monika Brodka też chudziutka, Maciek Stuhr - w tv wydaje się wyższy ,jest przeciętnego wzrostu , Łozo z afromental- bardzo wysoki ,i kiedhyś widziałam Prokopa w kinie - bardzo bardzo wysoki . Kiedyś widziałam też koło studia dzień dobry TVN na hozej Izabelle z żon Hollywood ( to od H.Heffnera - bardzo atrakcyjna kobieta,bardzo drobna i wysoka ( albo takie miała obcasy bo była w długiej sukni ), Maja Bohosiewicz - bardzo szczupła , Sonia Bohosiewicz- normalnej postury,min.170 wzrostu, Ania Dereszowska -w tv wydaje się grubsza, Ryszard Kalisz- jak w tv, i jeszcze parę innych osób ,sporo pisania. Mieszkam w Wawie i przez te wzystkie lata tutaj natknęłam się na wiele osób.

Gość gość
ty chyba przyjezdna bo mentalność plociury

Gość gość
Kilku piłkarzy z Kolejorza non stop - mieszkamy blisko siebie, wyglądają tak samo. Kasia Bujakiewicz - widziana kilka razy i zawsze śliczna. Jacykòw taki sam, Glaca ze Sweet Noise taki sam. FilIP Bobek identyczny. Przypuszczam, że jeśli widziałam kogoś kto wygląda na żywo o wiele gorzej, to go po prostu nie rozpoznałam :)

Gość gość
Artura Andrusa - nie wiedziałam, że jest aż taki wysoki, naprawdę "kawał chłopa". A za sąsiada miałam kiedyś Marcina Wójcika z AniMruMru - też w tv wygląda na niższego. I grubszego. A poza tym parę osobistości z kraju, w którym żyję, bo przez moment pracowałam w mocno snobistycznym miejscu ;) I ogólnie odniosłam wrażenie, ze tv czy zdjęcia dodają im lat i kilogramów, choć były też i zaskoczenia odwrotne.

Gość gość
Widzoałam tego co gra Piotra z Barwy Szczęścia stał kolo mnie na rowerze na przejściu dla pieszych w Gdańsku identyczny jak w TV.Kiedyś widziałam w Sopocie Olge Balądz dosyć niska i duża glowa,b chuda.Potem tego Krawczyka co grał z Pierwszej Miłości jego ojca tez .Widuje często na moim osiedlu P .Dorotę Kolak cudowna kobieta zgrabna,taka kulturalna. Widziałam kiedyś jeszcze kogoś w Sopocie ale nie pamiętam kogo. No i widziałam tez sporo prezenterów TVP Gdańsk z rodzinami na spacerach ale to nie dla każdego rozpoznawalne osoby.

Gość gość
Szulimowa bez makijazu wyglada kiepsko. Rozenkowa bez retuszu staro, a Doda bez ponalowanych oczu fatalnie

Gość gość
a skad wiecie jak wyglada szulimowa ,rozenek i doda bez makijazu?? raczej bez niego nigdzie nie wychodzą:)

Gość gość
Ja widziałam tego co księdza na rowerze gra, wyleciało mi z głowy jak się nazywa :P W sumie to wygląda tak jak w telewizji tylko taki bardziej szczypior :P

Gość gość
Ja widziałam posłankę Grodzką na lotnisku. Kawał z niej potężnego babo-chłopa. Wyglądała śmiesznie.

Gość gość
Ja też widziałam Jessice Mercedes i wygląda tak jak na zdjęciach, chociaż w tłumie (to było w galerii) niczym się nie wyróżniała i dopiero kolega mi zarobił uwage "o patrz jessica" :D

Gość gość
Anie Przybylska. Mam nawet z nia zdjecie.

Gość gość
Justynę Steczkowską jak wyjmowała coś z bagażnika swojego auta. Zaskoczyło mnie że jest taka mała i drobna. W tv wydaje się wysoka.

Gość gość
Księdza czyli Artura Żmijewskiego .Mam jego i Lindy autograf kiedyś to było coś .Psy weszły do kin oni przyjechali do Gdańska i dopchalysmy się kumpelą po autografy Linda trzy razy pytał mnie jak imię bo nie doslyszsl taki gwar był. Teraz w sumie d**y bym nie ruszyła aby dostać czyjś autograf.

Gość gość
Johna Travoltę, poważnie. Wygląda jak wygląda, był kiedyś bardzo przystojny a teraz nie odstaje od przeciętnego faceta w jego wieku. Co mnie poruszyło to bardzo nieśmiały człowiek! Bardziej był zawstydzony niż ja.

Gość gość
Widzialam Edyte Gorniak i wygladala naprawde pieknie.

Gość gość
A ja siedziałam przed zabiegiem na dermatologii a z gabinetu wyszedł Niki Laura z świeżo zrobionym opatrunkiem na to spalone ucho.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem. Szulimowa bez makijazu. Rozenkowa na zywo staro. Doda z niepodkreslonymi oczami.

Gość gość
A kto to ta niki Laura?

Gość Edziaaaaaaaa
Ja jak byłam w Gdańsku jakoś tydzień temu to widziałam Cejrowskiego. Sprzedawał swoje książki. Wyglądał tak jak w telewizji, miał kolorową koszulę, spodenki, był boso :D Wygląda trochę staro, no ale nie wiem ile ma lat