Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu, test

Polecane posty

Gość gość

hej, czy test ciążowy zrobiony prawie że miesiąc po zbliżeniu(tydzień po terminie spodziewanej miesiączki), ale z drugiego i trzeciego moczu - jest wiarygodny? Otóż miałam kontakt z moim chlopakiem, były to tylko palce w pochwie, chłopak mówi, że na 100% nie było tam ani preejakulatu, ani ejakulatu. Był to 12 dzien cyklu, a ja mam je zawsze ponad 30dniowe. Niestety spóźnia mi się teraz okres już 8 dzień, powinnam dostać go 5go, a od 31go bolą mnie plecy u dołu i piersi, najpierw delikatnie, a teraz mocno (trochę inaczej niż przed miesiączką). Myślicie, że powinnam się martwić?

Gość gość
Oczywiście, testy oba wyszły negatywne. Dodam, że teraz od dwóch dni jestem mocno przeziębiona, czy to może mieć wpływ na opóźnienie?

Może to mieć wpływ na opóźnienie. Swoją drogą, ja Cię podziwiam, że wiesz ile trwa Twój cykl i go kontrolujesz. Ja jak zaszłam w ciąże to zorientowałam się w 3 miesiącu, jak mi szwagierka zwróciła uwagę, że nie miałam okresu dawno :D

Gość gość
no właśnie, bardzo obserwuję swój cykl, odkąd zaczęłam współżyć, ale mimo wszystko zawsze jest gdzieś "a co jeśli jednak". No i niestety okres się spóźnia. Zobaczymy, poczekam jeszcze z tydzień. ;)

Gość gość
Podłącze się do tematu. Okres spóźnia mi się 6 dnia, zazwyczaj miałam regularne, do kontaktu z partnerem doszło w lipcu 14 dnia cyklu było zabezpieczenie a partner nie skończył . W sierpniu okresu dostałam 3 dni wcześniej niż powinnam i był może ciut bardziej skapy. Teraz okresu brak czasem bóle podbrzusza. Czy możliwa ciąża?