Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wielka romantyczka i idealistka

Polecane posty

Gość gość

Przykladowo, jezeli chodzi o związki to nie wyobrażam sobie być z kimś ot tak. Muszę szalec za ta osoba, z własnej woli oddać się jej , zaufać ,i w drugą stronę to samo. Chce wielkiej milosci i chce sie czuc wyjatkowa, zeby partner uprzedzal moja zyczenia i robil to nie z musu a z checia, czyli musi miec wrazliwosc ,byc stalym w uczuciach, lojalnym, musi tylko mnie pragnac i na inne nie zwracac uwagi. Czy taka milosc w ogole sie zdarza ? Coraz czesciej mam wrazenie ze tylko w filmach... Z drugiej strony nie potrafię być z kimś z rozsadku albo jesli nawet lubię . Nie potrafilabym byc w nudnym zwiazku jak wiekszosc ludzi.Meczy mnie to. jak zejść na ziemię?

Gość gość
nudza mnie konwencjonalne zwiazki. lepsza samotnosc niz brak zachwytu gdy spogladasz na twarz partnera -niekoniecznie dlugoletniego. kwestia dobrego dobrania, niektorym sie udaje a wiec i po 30 latach sie soba na co dzień delektuja. np fascynujacy byl gejowski zwiazek w filmie A Single Man

Gość gość
jak skonczysz 18 lat i pojdziesz do pracy to zejdziesz na ziemie

Gość gość
Zdarza się Ja tak pokochalem jedną i to co piszesz wszystko się zgadza ale ona mnie nie chce.

Gość gość
ty nie chcesz miłości tylko leku na niską samoocenę...wszysto tylko "ja, ja, ja".

Gość gość
jak cie nie chce to musi mieć jakies powody