Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi Oszki na kafe

Polecane posty

Gość gość
mi też :(

Gość gość
nie zesrajta sie:Dprzeciez ona nigdy stad nie odejdzie hahaha

Gość gość
gość dziś zdychaj

Gość gość
Co się z nią dzieje?

Gość gość
Oszeczka

Gość gość
Jest szczęśliwa, nie martwcie się :) Nareszcie zaczęła żyć realnie.

Gość gość
udaje ze jej nie ma:D🖐️

Gość gość
zyc realnie:Dteraz na pomarancze urzeduje hehe

Gość gość
Gnije na forum udaje że jej nie ma tak samo jak smakosz i neptyk

Gość gość
Właśnie że nie i proszę jej więcej nie obrażać bo się wnerwię Nie znacie Jej, więc zamknijcie ryje, ona jest wspaniałą kobietą, wy nigdy na taką nie traficie bo jesteście gnidami, hejterami, zerami. Ona na kafe robiła bardzo pozytywne wrażenie, ale jak się Ją pozna bliżej, w takich normalnych długich rozmowach poza kafe, to ona tylko zyskuje na bliższym poznaniu, to taka dziewczyna jakich dzisiaj już bardzo mało, Skarb który trzeba szanować. Pan Bóg na pewno nad nią czuwa i dlatego nie pozwoli by cierpiała, by była samotna, bo ona po prostu zasługuje na szczęście. I koniec tematu, zajmijcie się sobą przegrywy, a oszce dajcie wreszcie spokój, zapomnijcie że tutaj była. Znajdźcie sobie inny obiekt zainteresowania

Gość gość
coz za wspaniala dziewczyna:Ddiament kafe:D

Gość gość
gość dziś zdychaj powtarzam jeszcze raz - gówno o niej wiesz, może 5% o niej wiesz, tyle na ile sama pozwoliła się tutaj poznać, ale o 95% nawet pojęcia nie masz jaka ona jest fantastyczna i możesz tylko z zazdrości i frustracji hejtować, pokazując tym samym swoje niedowartościowanie, niskąsamoocene i niedojepanie umysłowe żegnam, dyskusja z debilami nie ma sensu 🖐️

Gość gość
,widzisz tu hejt jakis?,mnie ona wali i jej zycie realne:Dozen sie z tym drogocennym diamentem:D🖐️

Gość gość
rurkowiec 🖐️

Gość gość
smakosz do smierci bedzie przezywac opowiesciopisarke z kafe🖐️

Gość gość
skonczcie juz pisac o tej oszcze non stop zakladaja te tematy,psychiczni jestescie?taka sama niedorobiona kafeterianka jak wiekszosc tutaj🖐️

Gość gość
piwosz ale jemu nie przetlumaczysz.Byla i bedzie.To ze nie pisze,nie znaczy,ze jej nie ma:Don ma jakies faktycznie schizy ,wystarczy sie tylko napisac o niej to juz furii dostaje:DSmakosza tez tu nie ma:D🖐️

Gość gość
czemu po tym wszystkim co ona mu zrobila on dalej jej broni?:o:o

Gość gość
ten typ tak ma:Dzadna go nie chce w realu a tu sie nawinela laska z problemami emocjonalnymi przychylna w pisaniu to sie zaduzyl:Dnigdy jej nie widzial ale zyje wyobrazeniem tego,co niby slyszal w komunikowaniu sie z nia.Na podstawie klawiatury i glosu ocenil ja jako niewyobrazalnie wyjatkowa:D🖐️

Gość gość
to syn alkoholik, on jest DDA a oni tak mają takim zawsze brakuje miłośći i nawet dadzą się upokorzyć zeszmacić byle tylko choć trochę ktoś ich docenił, to nie jego wina HiM Ewelina też jest DDA i dlatego też tak desperacko zwracała na siebie uwage bo chciała choć trochę poczuć się docenioną, być chociaż trochę ważną dla kogoś, nawet za cene wystawienia się na pośmiewisko. Chroniczny brak miłości i zainteresowania ze strony rodziców, bo ci woleli butle niż własne dzieci. To nie ich wina

Gość gość
skad pewnosc ze to pisal grubas a nie neptyk ? ktos z nich napewno

Gość gość
ja też jestem DDA i jak chodziłam na psychoterapie to moja terapeutka powiedziała mi że tacy ludzie są najbardziej wartościowi, np. kobiety z DDA to są najlepsze pielęgniarki. Dlaczego? bo bardzo się starają, oddają całe swoje serce w to co robią, są pomocne uczynne. Kobiety z DDA to najlepsze żony, wierne, kochające, dobre, tylko że jak wiadomo żaden facet takiej nie chce:o bo wy wolicie latać za zołzami które was w dupie mają, ale gdyby ktoś okazał odrobinę miłości osobie z DDA to miałby raj na ziemi, fajniejszego wierniejszego bardziej kochającego partnera partnerki nigdy nie znajdziecie. Tylko że żaden mnie nie chce, bo jestem za dobra:(:o

Gość gość
no pewnie po części tak, ale ja sama wiem jaka jestem i jaka jest charakterystyka osób z DDA więc to jest prawda co mówiła.

Gość gość
neptyk raczej nie i absolutnie nie wierze ze ich cos laczylo.Laczyla ich KLAWIATURA :Dmi on podpada pod panienke:D