Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY 39LATKA JEST JESZCZE ATRAKCYJNA, jak wyglada?

Polecane posty

Gość gość

jak sie ubieracie w tym wieku, nosicie trampki bluzki itp? czy juz jest zyb powazna i mało młodziencza dla 30latka, jak uwazacie?

Gość gość
wstydziłabyś się stara bubo! w życiu bym się nie związała z 30

Gość gość
Ubieram sie tak jak lubie, czyli po pracy luzik legginsy, trampki, t-shirt, chyba ze gdzies wychodze to w zaleznosci od sytuacji. Do pracy stroj formalny ale nie babciowy ;) raczej klasyka.

Gość gość
Mam tyle, nie wiem czy jestem jeszcze atrakcyjna, ubieram się tak jak 10 lat temu czyli luzik :)

Gość gość
35-40 lat to taki wiek, w którym niektóre kobiety wyglądają jeszcze całkiem młodo, niektóre to niezłe laski, a inne są już niestety "zbabiałe". więc to, czy nosisz trampki będzie akurat dla tego 30 latka najmniej wazne ;)

Gość gość
Dzieciarnia tu pisze, bo dla nich 30 lat- to już granica starości. A ILE LAT MAJĄ WASZE MAMUSIE, że tak spytam? I jak się ubierają?

Gość gość
Czy miarą sukcesu życiowego Autora/ Autorki tego topiku jest tylko atrakcyjny wygląd do wiekowej granicy 39 lat??? Przypominam, że isnieją również ludzie 70-cio, 80-cio i nawet 90-cio letni i wciąż żyją a wielu z nich jak na ich wiek jest bardzo atrakcyjnych nie wspominając o WIELKIEJ ŻYCIOWEJ MĄDROŚCI (szacun! ), którą Ci ludzie mają w głowach w przeciwieństwie do "kretynów umysłowych" epoki smartfona i gier komputerowych.

Gość gość
Zależy która ;-)

Gość gość
zalezy po jakich przejsciach :)

Gość gość
Życie zaczyna się po 40stce :)

Gość gość
W tym wieku to juz kobieta wyglada staro, ma rozstepy cellulit i ubiera sie jak babcia, lepiej poszukaj 20latki :)

Gość gość
czyli taka jak ja, ale mnie nie interesuje co inni mślą na temat mojego wyglądu i image

Gość gość
zalezy jak zyjesz , jak sie odzywiasz , na co chorujesz , gdzie mieszkasz ,co robisz , ile zarabiasz ja mam 40 lat np jestem zdrowa, nie mam problemow hormonalnych , waze 52 kg . staram sie dobrze odzywiac , nie unikam ruchu , nie obcielam wlosow, podobam sie sobie ( i nie tylko sobie) wiec po pracy chodze w trampkach w spodniach rurkach w topach , we wszystkim chodze w czym lubie , ubior zalezy tez od sytuacji oczywiscie widzialam tez kobiety w moim wieku i wygladaly jak moje babki z 30 latkiem nigdy bym sie nie umowila

Gość gość
legginsy, trampki, t-shirt x Takich ubrań nigdy u kobiet nie lubiłem. Niestety mało która kobieta ma klasę i wie jak się ubrać. Co do wieku to oczywiście że 40 może być atrakcyjna. Hanna Lis ma 46 a jest bardzo piękna i seksowna.

Gość gośćHeh2
"Hanna Lis ma 46 a jest bardzo piękna i seksowna. " Też tak uważam.

Gość gość
Nie jedna 40-ka + wygląda lepiej od takiej 20-ki+ , zwłaszcza jak 20-ka nadal nie pozbyła się podstawówkowej nadwagi.

Gość gość
Co tak marudzicie? ;p