Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety po 30 w większości wyglądają okropnie...

Polecane posty

Gość gość

Mąż, dzieci, rodzina je wykańczają. Latają z pracy do pracy w domu. Mąz oczywiście mało albo wcale nie pomaga, bo po co przecież dom i dzieci to obowiązek żon. To jest właśnie obraz moich koleżanek, których żałuje. Sama jestem po 30ce a wyglądam na 26 lat, ale nie chciałam mieć wczesnie dzieci, dopiero teraz planuję...wiele zyskałam(na wyglądzie tez) ze nie miałam takich obowiązków w postaci rodziny. Dlatego radzę wszystkim młodym dziewczynom żeby nie dały się wkopać szybko w pieluchy bo na tym ucierpi wasz wygląd i życie towarzyskie, które będąc 20 latką należy fajnie i na luzie wykorzystać. Fajnie wyglądac młodo jak się jest po 30tce kiedy wokół rówieśniczki wyglądają staro, poważnie i sterane życiem. Widzę ze mi zazdroszczą.

Gość gość
odchowaja dzieci i odżyją, a wtedy ty ugrzęzniesz w pieluchach...

Gość gość
Odżyją w małym stopniu, bo tylko wyrzucą pieluchy ale zawsze zostaną matkami i będą martwiły się o dzieci, 20 parę lat to nie czas na dzieci, człowiek jeszcze chce być wolny, pozbawiony większości obowiązków. 30 latka nawet z dziecmi w wieku 8-10 lat nigdy nie wybierze się na urlop z małą walizeczką w nieznane. Polecam dziewczyny- wybawcie się poki jesteście młode. W wieku 30 lat dopiero kobieta staje się bardziej odpowiedzialna nie tylko za siebie ale i za nowe życie. Macierzyństwo w tym wieku jest naprawdę dojrzałe.

Gość gość
Nie wszystkie, znam takie żeby ci oko zbielało:) nie mogą się równać z nastolatkami, 20stkami. To kwestia umysłu nie wieku czy obowiązków. Jak taka 30stka czuje się młodo to ładnie się ubiera, prowadzi zdrowy tryb życia, ma znajomych, hobby a nie zamyka się w domu z dzieckiem i pieluchami. Wiele jest pięknych mam.

Gość gość
To radzę autorko NIGDY nie mieć dzieci, męża. Wtedy do końca życia będziesz młodą, wypoczętą, zadbaną , że głupią, to już materiał na inny temat.

Gość gość
Ja to w ogóle nie planuje chyba dzieci. Męża tak, ale dzieci nie

Gość gość
Ale kto takie pustogłowie zechce za żonę, może seryjny morderca?

Gość gość
I to nie tylko dla wyglądu. Po prostu nie chcę ich mieć bo wolę skupić się na innych rzeczach w moim życiu np. na dokształcaniu, podrożach i wielu innych. Każdy wybiera to co woli, ja wcale nie potepiam tez kobiet, które chcą mieć dzieci, to ich wybór

Gość gość
Mam nadzieje, ze kiedys moj maz to zaakceptuje i tez nie będzie tych dzieci chciał mieć ( ewentualnie dopuszczalne żeby miał z poprzedniego związku to , ok, ale wtedy juz beda miała matkę). Dziecko to duza odpowiedzialność, wiele nieprzespanych nocy, wyczerpanie dizyczne i psychiczne, ograniczenie finansowe i przede wszystkim ograniczenie samej siebie, juz nie mozna sobie beztrosko pojechac gdzie sie chce itd Nie, to chyba nie dla mnie, dlatego biore tebletki od lat i nie przejmuje sie nawet jesli bede bezplodna

Gość gość
Gdyby twoja matka tak samo myślała, jednego przygłupa byłoby mniej

Gość gość
Autorka patologia

Gość gość
Przeważnie kobiety które rodzą dzieci tracą na atrakcyjności. Zwisy, obwisy, nadwaga i brak czasu żeby to "naprawić", ćwiczenia, dieta itp. Ubierają się zwyklo bo szkoda fajnych ciuchów żeby dziecko nie poplamiło, szpilki schowane w szafie bo nie wygodne żeby jeździć wózkiem czy latanie za dzieckiem.

Gość gość
A jak mają wyglądać jaki ich mężowie zarabiają tyle co kot napłakał. Nie masz kasy-o ładnym wylądzie można zapomnieć. Wszystko kręci się wokół kasy