Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak zdam prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość

a nie chcę mieć dokumentu ( prawa jazdy) ze zdjeciem,które oddałam do starostwa tylko mieć inne to mogę je wymienić? Jak w gole dzialac po zdaniu? Dostaję jakiś papier i muszę się zgłosić czy WORD to robi za mnie a ja tylko płacę i odbieram?

Gość gość
..jak zdasz...:( ja tez robie i mam lęka. jak zdasz egzamin praktyczny to od razu w word płacisz( chyba 104 zł )i oni dalej przesyłaja,po 2 tyg odbierasz prawko z um ,ze zdjeciem to nie wiem. w jakim miescie zdajesz?

Gość gość
w ostrołęce.. to jak z tym zdjęciem? ktos coś wie? tamto zrobilam tak tylko bo bylo konieczne do rejestracji w bazie zapomnialam doniesc nowe :/

Gość gość
ja w krakowie,masakra tyle rond i tramwaje :( zadzwon do um wydział komunikacji i zapytaj o to zdjecie po prostu.

Gość gość
W żadnym wordzie się nie płac****eniędzy. Idzie się do urzędu komunikacji.

Gość gość
to jak w koncu? zalozmy zdalam i co dalej?

Gość gość
Przesyłają do 7 dni jakieś papiery, do komunikacji, idzie się potem do komunikacji, czyli do starostwa i tam się płaci kasę i czeka się na prawo jazdy, dostaje się jakiś świstek z opłatą i idzie się po wydanie. A nie, że w wordzie się jakieś pieniądze płaci. Wymyślacie jakieś pierdoły.

Gość gość
ale u mnie w kraku się płaci w word! tzn nie że tam koniecznie ale można żeby mniej latania było,bo jak opłacisz to tylko czekasz na dokument .

Gość gość
oj nie jestem do konca pewna... ;3 ja i tak sb kupilam prawko na clubcard com pl i teraz jestem bardzo szczesliwa :-)