Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopaki do wzięcia nasze spostrzeżenia

Polecane posty

Gość gość

jak traktujecie ten serial? jako smutny dokument? komedie ? bo ja jako komediodramat

Gość gość
Jako realia egzystencji podludzi oraz tych przeciętnych. Sam wyłapywałem u tych gości coś, czego będąc zdesperowanym można zrobić nie wiedząć, że jest głupie.... W ogóle można zobaczyć czego nie powinno się, bo na swoim przykładzie to ciężko u samego siebie doszukiwać się wad. Chłopaki po prostu grają wsioków, a ja dzięki nim mam bardzo wiele kwestii do przeanalizowania. Tak sobie oglądając to myślę, czy ja bym zrobił tak, czy inaczej, dlaczego któryś z nich traktuje coś jako standard gdy jest to dysfunkcją. Dlaczego on nie widzi, że jest coś do d**y. Np. gościu który sam sobie postawił dom piętrowy pojechał skuterem do miasta w klapkach o chłodnej porze roku i tam szukał miłości. Tak mu wpojono, że miłości się szuka. Ten sam facet dostał od ojca auto i cieszył się z niego jak dziecko, podczas gdy sam obracał kwotami o wiele wyższymi niż auto za pare tys. Debil po prostu. Cieszył się ze złoma jakby to był skarb.Te jego oczka jprdl.