Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z Bogiem jest jak z kobietami. Ale co sie dziwić przecież to on je stworzył na

Polecane posty

Gość gość

swoje podobieństwo. Jak za babą latasz, starasz się, okażesz jej dobre serce to ma cie w głębokiej dupie. Natomiast jak jesteś badboyem, który ją ma w dupie i jej nie szanuje, ma ją gdzies to ona lata za nim jak głupia. Taka chora zależność że bardziej wolimy tych, bardziej nam zależy na tych co mają nas gdzieś, co nas nie szanują niż takich co by serce i życie za nas oddali, chore nie? Bo to Bóg stworzył... dlatego musi być chore. I z Bogiem jest tak samo, czym więcej się modlisz, czym jesteś bardziej pokorny, jak jesteś dobrym człowiekiem i chcesz żyć jeszcze przykładniej, gdy go prosisz o coś, błagasz to ma cię w dupie! Czyli tak jak z babami, czym bardziej za nimi (za babami lub Bogiem) latasz tym oni mają cię bardziej w dupie. Natomiast menelstwo, przekręciarze, całe k/u/r/e/s/t/w/o tego świata ma w dupie Boga, a ten za nimi lata i robi im dobrze. Chyba nie warto trzymać z Bogiem i być dobrym pokornym modlącym się bo to nic nie daje, ale jak już tylko coś odpierdolisz ukraniesz coś albo włam zrobisz czy inny napad na bank to nagle Bóg sie tobą zainteresuje, a jak jesteś dobry to ma cie w głębokiej dupie. I choćbyś cierpiał i zdychał to on ci nie pomoże bo ma cie gdzieś, bo sie za dużo modlisz do niego, zbyt dobry jesteś żeby ci pomagać. Chore? no nie dziwota, bo ten mechanizm stworzył Bóg - czyli największy psychol w tym całym istnieniu

Gość gość
dlatego ja sie nie modle :D i wszystko mi sie w zyciu uklada, ja bym nie miala skrupulow zeby isc po trupach do celu, moge nawet jakas zdzire pobic jak trzeba bedzie i Bog o tym wie dlatego wszystko daje mi na tacy czego chce bym nie robila niczego zlego:D no i nie musze bo wszystko mi sie udaje, a ty sie dalej módl frajerze :D🖐️