Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie w Polkowskim to największy obciach

Polecane posty

Gość gość

czy może być większy obciach i upadek człowieka niż fakt zamieszkiwania w zapadłej dziurze Polkowskie i jaranie się prowincjonalnym zadoopiem jakim jest namysłów...? jak myślicie? bo ja myślę, że jestem z tego powodu wręcz podczłowiekiem pozdrawiam mateusz kołbuc

Gość gość
no odpisz

Gość gość
gościu od homocwela odpisz mi

Gość gość
nie podszywaj sie pode mnie zrozum to że namysłów to nie zad***e i nie prowincja dlatego że tu sie miesci główna polska siedziba Nestlé   Producent żywności Adres: Oleśnicka 17, 46-100 Namysłów Telefon:77 410 86 00 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Dodaj brakujące informacje

Gość gość
tak naprawdę to wiem, że namysłów to kozia doopa, ale spacjalnie wam o nim spamuję bo to moje najbliższe miasteczko i wiem, ze nigdy nie zamieszkam w prawdziwym mieście

Gość gość
o co ci chodzi namysłow to nie dziura rozumiesz rozumiesz nie rozumiesz że każdy lubi swoje miasto tu ma swoje życie ps namysłów to nie dziura ani wieś tylko miasto i ile razy mam ci pisać ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia co? co jest w namysłowie nie tak co? przeciez sa setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa namysłów ma jedna z najgłówniejszych linii kolejowych czetochowa-wrocław mnóstwo głównych dróg bo to miasto tranzytowe jedno z bogatszych w polsce zrozum wreszcie

Gość gość
dobrze wiesz że powyższe wpisy o koziej doopie to ty piszesz namysłów to nie dziura bo tu jest główna polska siedziba Nestlé   Producent żywności Adres: Oleśnicka 17, 46-100 Namysłów Telefon:77 410 86 00 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Dodaj brakujące informacje

Gość gość
Hahahahahahahahahaha 10/10

Gość gość
namysłów nie moze być dziurą bo ma prestiż Nestlé   Producent żywności Adres: Oleśnicka 17, 46-100 Namysłów Telefon:77 410 86 00 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? ma główną polską siedzibe nestle która jest szwajcarskim koncernem spozywczym

Gość gość
namysłów to również stolica analu, zwanego potocznie grotą nestle. Firma gdy tylko się o tym dowiedziała postanowiła wykorzystać potencjał pr-owy i przeniosła tu główny zakład w polsce zresztą ja sam uwielbiam jak mi ktoś liże i penetruje grotę nestle. pozdrawiam mateusz k

Gość gość
weż sie pode mnie nie podszywaj dobrze wiesz Że ostatni wpis jest twój ja tego nie ogarniam ty piszesz i dobrze wiesz ze to ty i ze nie piszesz ze mną więc o co ci chodzi

Gość gość
dobrze wiem ze na dziewczyne nie mam szans postanowilem wiec udostepniac swoja grote nestle starszym majetnym panom namyslow i nestle zobowiazuje moze wreszcie za zarobione pieniadze wyremontuje ta syficzna ruine w ktorej mieszkamy jest tez nadzieja ze ktorys zabierze mnie na wakacje i choc raz zobacze jak to jest spac w hotelu a nie zagrzybionym domku na kempingu

Gość gość
o co ci chodzi przeciez to ty piszesz nie ja