Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karanie za pedofilie

Polecane posty

Gość gość

Tzw Pedofilia to chory wymysł, stworzony na potrzeby kobiet, bo nie można kogoś określać dzieckiem czy dorosłym na podstawie lat, ani tworzyć monotematycznej sadystycznej machiny w kierunku osób starszych, popierając sie tym, że starszy jest silniejszy, więc bije gwałci niewoli co jeszcze? Sam termin pedofilia oznacza pociąg do dzieci co raczej nie występuje takie coś w naturze, a trudno nazywać dzieckiem osobe która epatuje seksualnością, a to jest powszechne i nawet bardziej nasilone poniżej 15r ż. Mało to, myśle, że nawet częściej wykorzystuje właśnie strona młodsza - atrakcyjność - mężczyzna jest ofiarą wykorzystania go pieniężnego materialnego itp. Tym samym wszystkie osoby oskarżone o pedofilie powinny natychmiastowo zostać zwolnione z więzień i mieć wypłacone odszkodowania, z wyjątkiem osób które faktycznie wyrządziły krzywde.

Gość gość
Dodam, że skoro dla osoby starszej np 17 lat, żąda sie minimum dwa lata za sex z 14-ka, to w takim razie chyba też np rokiem powinien być karany sex 17-ka z 16-ką. Np. 18-ka z 14-kiem - 5 lat więzienia, 18-ka z 16-kiem - 2 lata więzienia.

Gość prawictwo pospolite 152
tutaj nie chodzi o seksualność , tylko o konsekwencje Jakbyś miał 20 lat i zrobił 14 lat-ce dziecko to ona będzie mieć zniszcznoną młodość , będzie wyśmiewana przez rówieśników nie będe dalej wymieniał co to za sobą niesie .. Pieluchy w wieku 14 lat serio ? PAtologia to określenie tutaj nie wystarczy .. Dlatego sam jestem przeciwny temu by brac sie za 14 latki , nawet jesli one mają ochotę na starszego .. Bo wiadomo ze młode kobiety mają siano w mózgu jak i swędzi krocze to nie mogą sie powstrzymać.. Co innego zwiazek z 14 latkami kilkaset lat temu , bo wtedy rzeczywiscie ludzie zyli tylko 30 lat srednio i trzeba było jak najszybciej robic dzieci , bo 20 lat to juz za pozno na dziecko było w tamtych czasach Ale w dzisiejszych czasach mlodzi ktorzy biorą sie za seks to dno , to zera spoleczne

jakby mi 15 latka zaproponowała loda , a wiem że niektóre tak mają.. Oczywiście bym się nie zgodził . O lodzie mogłaby zapomnieć .. Na loda trzeba zasłużyć .. ,A 15 latka nie zasluguje , bo jest za młoda !!!!

ja wiem , ze zaraz ktoś z was będzie mi tłumaczył z was , że przecież z loda nie ma dzieci .. Nie szkodzi , że nie ma .. Ale jest to naganne i ja takiego argumentu nie przyjmuje

a wiem , ze zaraz ktoś z was będzie mi tłumaczył że przecież z loda nie ma dzieci .. Nie szkodzi , że nie ma .. Ale jest to naganne i ja takiego argumentu nie przyjmuje

Gość gość
Pedofilia to pociąg do osób, które nie są jeszcze dojrzałe płciowo, a więc właśnie do niewymalowanych dzieci bez wielkich cycków i owłosienia łonowego. Wypacykowana "dziunia" ubrana w seksowne ciuchy nie jest dla pedofila pociągająca bez względu na metrykę. A co do reszty Twojej wypowiedzi: jeśli dorosły mężczyzna pozwala się wykorzystać finansowo 14-latce to kwalifikuje się do ubezwłasnowolnienia :) No bo sorry - jak będziesz sobie radził z bankiem, pracodawcą i fiskusem, skoro dzieciak bez wykształcenia podstawowego kiwa Cię na kasę?

nie , ja tylko zwróciłem uwage ze tylko debil i frajer robi dziecko 14 latce , a potem niszczy jej życie , bo ona nie ma dziecinstwa .. Trzeba sie brać za starsze , a nie za dzieci

czy ty byś chciał zostac ojcem w wieku 14 lat z laską co ma 16 lat ? tak serio .. Chciałbyś zostać tatą mając 14 lat ?

Gość gość
Nie przesadzajmy zakladasz prezerwatywe i jedziesz mlodziutka jak stara